Fotbal international

Cele mai tari MEME-uri după finala Champions League! “Kinsey Wolanski a alergat mai mult decât Messi!” GALERIE FOTO

02.06.2019 | 12:18
Kinsey Wolanski a apărut în MEME-urile publicate după finala Champions League

Finala Champions League s-a încheiat cu victoria celor de la Liverpool în fața lui Tottenham, scor 2-0, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, Spania, iar fanii au publicat cele mai tari MEME-uri care o au în prim plan pe Kinsey Wolanski, tânăra care a intrat pe teren îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cele mai tari MEME-uri după finala Champions League

Kinsey Wolanski a fost în prim plan în minutul 19 al meciului dintre Tottenham și Liverpool. Blondina a intrat într-un costum de baie pe teren, iar partida a fost întreruptă câteva minute. Aceasta a dorit să urmeze exemplu lui Vitaly Zdorovetsky, cel care îi este iubit și care a intrat la rândul său pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.

Fanii l-au luat la rost pe Leo Messi într-un MEME publicat pe Internet. “Poate pare o simplă fană, dar a alergat mai mult decât a făcut-o Messi în returul cu Liverpool”. Aceștia au făcut referire la meciul pierdut de Barcelona pe Anfield cu 4-0, după ce catalanii s-au impus cu 3-0 în turul de pe Camp Nou.

Kinsey Wolanski și Leo Messi

Son Heung-min, ironizat de fani

Nici Son Heung-min, starul lui Tottenham, nu a scăpat de ironiile fanilor. Aceștia au publicat o fotografie cu fotbalistul originar din Coreea de Sud în timp ce ținea ochii închiși , iar alături era Kinsey Wolanski pe teren, și au adăugat textul: “Son dorind să deschidă ochii ca să vadă faza”.

Kinsey Wolanski este un model din Rusia, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetsky, fondatorul Vitalu Uncensored, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. Kinsey a apărut în pictoriale în Sports Illustrated, FHM și Maxim.

Tags: