Sporturi

Cele mai tari tatuaje ale jucătoarelor de tenis! Galerie foto

05.08.2018 | 13:37
Cele mai tari tatuaje ale jucătoarelor de tenis. Elina Svitolina

Pictura permanentă pe corp a devenit un accesoriu pentru jucătoarele din întreaga lume. Fiecare reprezentantă a sexului frumos din tenis care şi-a lăsat pielea tatuată a ales mesaje sau ilustraţii cu semnificaţii. Sunt jucătoare care au vrut să aibă desene în zone în care nu se văd foarte bine, ori la dimensiuni foarte mici, despre care nici nu ştiai. Una dintre ele este Serena Williams, care şi-a imprimat pe piele o inimioară minusculă. Tatuajul a fost, ce-i drept, unul temporar, însă şi americanca a fost „atinsă” de această modă. FANATIK.RO vă prezintă cele mai tari tatuaje ale jucătoarelor de tenis.

Tigroaica Elina

La polul opus stau jucătoarele care au ales desene mari, impunătoare, care scot din anonimat orice ţinută. Una dintre ele este ucraineanca Elina Svitolina, ultima reprezentantă a acestui sport care a ales să se tatueze . Numărul 5 WTA şi-a imprimat pe coapsa stângă un cap de tigru cu simboluri indiene, iar la scurt timp după „achiziţie”, Elina a realizat o şedinţă foto, în care tatuajul a fost detaliul principal. Ucrainienii au scris despre pictorialul jucătoarei de tenis ca fiind „cea mai reușită ședință foto erotică a anului 2017″.  Una dintre pasionatele de tatuaje din tenis este americanca Bethanie Mattek-Sands, care şi-a ilustrat o imagine total neconvenţională cu flori de pe braţ până la umăr, la care adaugă deseori machiaj în acelaşi ton şi frizuri inedite, cu păr vopsit în culori precum verde sau violet.

Cele mai tari tatuaje ale jucătoarelor de tenis: Pliskova şi motivele tribale

Karolina Pliskova, cea mai bine clasată jucătoare de tenis din Cehia, se mândreşte şi ea cu două tatuaje. Unul este situat pe braţul stâng şi celălalt pe piciorul stâng, ambele având motive tribale. Cel mai incitant dintre cele două desene pe care Karolina şi le-a imprimat definitiv pe piele este cel de pe coapsă, care devine vizibil la serviciu, care este de fapt arma ei letală, atunci când cehoaica îşi ia mingea să servească.

Polona are 10 tatuaje

Una dintre cele mai mari amatoare de tatuaje din circuitul profesionist de tenis este Polona Hercog. Slovena are cel puţin 10 tatuaje. Cea mai populată zonă este braţul drept, acolo unde şi-a pictat un ceas, trandafir, lampă, craniu, aripi, un chip înlăcrimat şi cifre romane. Pe lângă acestea, numărul 64 WTA mai are tatuaje şi pe gât şi ceafă.

Veterana Sveta

Cele mai frumoase tatuaje ale jucătoarelor de tenis. Svetlana Kuznetsova, una dintre jucătoarele de tenis cu tatuaje, are mai multe din acestea şi a vorbit deschis despre însemnătatea fiecăruia. Rusoaica are aripi uriaşe pe spate, un înger la inimă, şi spune că uneori ceea ce o motivează să joace şi să lupte îşi are cheia în tatuajele sale: „Ai povestea propriilor tatuaje, iar un tatuaj este precum istoria vieţii tale, iar eu cred în asta”. În 2012, după ce a avut o operaţie la genunchi, şi-a tatuaj un mesaj inspiraţional: „Durerea nu mă ucide, eu o ucid pe ea”. Pe mâna stângă şi-a imprimat iniţialele părinţilor şi bunicilor, iar pe stomac şi-a tatuat un tigru, despre care vorbeşte cu mândrie: „Iubesc tigrii şi tot ce are imprimat un tigru ca model. Cred că un tatuaj dezvăluie puţin din personalitatea ta, stă cu tine pentru totdeauna. De multe ori mă motivez să lupt precum un tigru”.

Mai sunt şi jucătoare care au preferat să nu iasă în evidenţă şi s-au tatuat discret, precum este semifinalista din acest an de la Wimbledon, Julia Goerges. Nemţoaica, numărul 13 WTA, are tatuate trei steluţe la încheietura mâinii stângi. Şi Na Li, retrasă din activitate din 2014, s-a „desenat” pe piele, făcându-şi un fluture în interiorul unei flori pe ceafă. O altă pasionată de tatuaje, care nu mai face parte din fenomen acum, este frumoasa Anna Kournikova, care era denumită în trecut „Britney Spears din tenis”. Anna şi-a tatuat un soare pe spate înainte de a debuta la ediţia din 2003 a Australian Open, pe care l-a ascuns însă de ochii tuturor cu un plasture uriaş. Atunci când a fost întrebată pentru ce l-a aplicat, cea mai frumoasă jucătoare de tenis a vremii a minţit că este pentru a-şi trata o durere de spate. În cele din urmă, a renunţat din a-l mai feri şi blondina purta apoi numai haine care să-i scoată în evidenţă noul „artificiu”.

23 de ani are Elina Svitolina

9 este locul pe care Karolina Pliskova îl ocupă în ierarhia WTA

27 de ani are Polona Hercog

68 este locul pe care îl ocupă Svetlana Kuznetsova