Sport

Galerie foto. Ea e cea mai tatuată jucătoare de la WTA Miami!

Polona Hercog, numărul 86 mondial, e jucătoarea cu cele mai multe şi sugestive tatuaje din circuitul feminin de tenis.
23.03.2018 | 17:05

Polona Hercog este una dintre cele mai mari amatoare de tatuaje din circuitul profesionist de tenis. Slovena are cel puţin 10 tatuaje pe tot corpul şi se abţine cu greu din a-şi picta corpul în continuare.  Hercog nu stă prea bine în clasamentul WTA, fiind actualmente pe locul 86 WTA, însă în ceea ce priveşte tatuajele, slovena nu are rivală. VEZI GALERIA FOTO

Ceas, trandafir, lampă, craniu, aripi, un chip înlăcrimat, cifre romane, toate şi-au găsit loc mai ales pe braţul drept. Jucătoarea din Slovenia mai are tatuaje şi pe ceafă şi pe gât, în partea stângă. O urmează Svetlana Kuzneţova, Bethanie Mattek-Sands, Karolina Pliskova şi Roberta Vinci. Puţini ştiu că şi Serena Williams şi-a tatuat o inimă pe ceafă, dar se pare că acel tatuaj era temporar.

Hercog, fără performanţe în ultima vreme

Chiar dacă este foarte cunoscută pentru tatuajele sale, Polona Hercog, în vârstă de 27 de ani, nu se descurcă prea bine în circuitul profesionist de tenis. Slovena a fost învinsă în turul inaugural la Miami Open de către Andrea Petkovic, locul 111 WTA, după ce trecuse în calificări de Wang şi Krejcikova. Partida din turul întâi s-a încheiat după 61 de minute cu scorul de 6-2, 6-0.

Tags: