Fotbal intern

CFR Cluj – Lazio se joacă joi. Ardelenii au pus în vânzare biletele pentru grupele Europa League! 180 de lei e cel mai ieftin pachet

13.09.2019 | 20:07
CFR Cluj  Lazio se joaca joi Ardelenii au pus in vanzare biletele pentru grupele Europa League 180 de lei e cel mai ieftin pachet

Oficialii clubului CFR Cluj au anunțat punerea în vânzare online a biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din faza grupeler Europa League. Ardelenii au avut parte de o tragere la sorți extrem de dificilă, urmând să întâlneacă formațiile Lazio Roma, Rennes și Celtic Glasgow, pe ultima eliminând-o în acest sezon în turul trei preliminar al Champions League.

CFR Cluj a pus în vânzare biletele pentru grupele Europa League

După ce au ratat prezența în grupele Champions League, CFR Cluj trebuie să se mulțumească doar cu Europa League, însă conducătorii clubului încearcă să profite la maximum de prezența în competiție și au pus în vânzare online bilete la prețuri destul de piperate. Oficialii campioanei din Casa Pariurilor Liga 1 se bazează că stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” va fi plin datorită renumelui adversarilor.

Astfel, prețurile pachetelor pentru cele trei partide de pe teren propriu cu Lazio Roma, Rennes și Celtic Glasgow sunt următoarele: Peluza 1 (sector 25 – destinat galeriei CFR Cluj, sector 26, sector 27) – 180 de lei, Tribuna 1 și Tribuna 2 – 300 de lei, VIP B – 1.000 de lei și VIP A – 1.200 de lei. Suporterii care au abonament la partidele din Casa Pariurilor Liga 1 vor avea o reducere de 20% pentru două pachete.

Suporterii echipei CFR Cluj la meciul cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League

Dan Petrescu a stabilit lotul pentru grupele Europa League

CFR Cluj va debuta în faza grupelor Europa League cu Lazio Roma pe teren propriu. Partida se va disputa joi, 19 septembrie, de la ora 19:55. Celelalte două jocuri de acasă vor avea loc în etapele a patra și a șasea, de la aceeași oră, cu Rennes la 7 noiembrie și cu Celtic Glasgow la 12 decembrie. În schimb, partidele ardelenilor din deplasare au fost programate de la ora 22:00.

Dan Petrescu a stabilit lista cu jucători care vor putea evolua în partidele din faza grupelor Europa League. Tehnicianul ardelenilor a decis să-i lase în afara lotului pe George Țucudean, Paulo Vinicius, Andrei Mureșan și Valentin Costache. În schimb, pe lista UEFA a celor de la CFR Cluj apar noile achiziții Lacina Traore, Kevin Boli, Mihai Butean, Alexandru Pașcanu și Cătălin Golofca.