Fotbal intern

CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1 în Liga 1 Betano. Vezi rezumatul video!

04.08.2018 | 23:23
CFR Cluj  Concordia Chiajna 21 in Liga 1 Betano Vezi rezumatul video

CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1 s-a jucat în etapa a treia a Ligii 1 Betano. Formaţia antrenată de portughezul Antonio Conceicao au obținut prima victorie în actualul sezon al campionatului, după ce în ediția precedentă a câștigat titlul.

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 s-a jucat în etapa a treia a Ligii 1 Betano, campioana en-titre obținând primul succes din acest sezon
CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1 s-a jucat în etapa a treia a Ligii 1 Betano, campioana en-titre obținând primul succes din acest sezon

Prima repriză a aparținut în totalitate campionilor en-titre, care s-au întrecut în ratări care mai de care mai mari. Cele mai mari ocazii, patru la număr, i-au aparținut lui Sebastian Mailat, care ori nu a nimerit poarta, ori a fost blocat de portarul italian Alessandro Caparco. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Campioana la prima victorie în Liga 1 Betano după CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1

Partea secundă a continuat în aceeași notă de dominare a clujenilor, dar Mailat și Billel Omrani nu au reușit să deblocheze tabela de marcaj. Deschiderea scorului a venit în minutul 54, atunci când George Țucudean a înscris cu un șut din interiorul careului, după ce a primit o pasă de la Mailat.

La doar câteva minute, CFR Cluj a fost aproape de majorarea diferenței, dar șutul lui Alexandru Ioniță din marginea carelui mare a fost respins în bara transversală de Caparco. Prima ocazie a Chiajnei a venit în minutul 62, atunci când Ronaldo Deaconu a tras de la mare distanță în plasa laterală.

CFR Cluj s-a liniștit în minutul 74, după ce Emmanuel Culio a transformat penalty-ul obținut de Ioniță. Scorul final CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1 a fost stabilit de Paul Batin în minutul 84 cu un șut la colțul lung, după o greșeală a defensivei clujenilor.

În urma primei victorii din actuala ediție a Ligii 1 Betano, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în clasament, cu cinci puncte, la egalitate cu liderul FC Botoșani și cu Astra Giurgiu, formația de pe poziția a treia. Concordia Chiajna a coborât pe ultimul loc în ierarhie, având un singur punct în primele trei etape.