Sport

CFR Cluj – Sepsi 3-0, în restanța etapei a 5-a din SuperLiga. Ardelenii, la un punct în spatele liderului FCSB!

Victorie importantă pentru CFR Cluj, care a învins-o pe Sepsi. Ardelenii sunt acum la doar un punct în spatele liderului FCSB.
05.10.2023 | 21:54
CFR Cluj  Sepsi 30 in restanta etapei a 5a din SuperLiga Ardelenii la un punct in spatele liderului FCSB
CFR Cluj - Sepsi 3-0, în restanța etapei a 5-a din SuperLiga. Ardelenii, la un punct în spatele liderului FCSB! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-10-2023
17:00

CFR Cluj - Sepsi 3-0 (Tachtsidis 41-pen., Camora 72, Bîrligea 81)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – CFR Cluj se impune fără drept de apel, scor 3-0, și urcă la un punct în spatele liderului FCSB. De cealaltă parte, Sepsi e în continuare în criză. Are patru înfrângeri la rând și e pe locul 10 în SuperLiga, la trei lungimi de play-off.

Min. 83 – Ratare imensă pentru Sepsi! Ștefănescu nu reușește să înscrie dintr-o poziție ideală.

Min. 81 – GOOOL CFR Cluj!!! Intrat de pe bancă, Bîrligea reușește să puncteze și el! Atacantul nu mai marcase din etapa a 2-a.

Min. 71 – GOOOL CFR Cluj!!! Proaspăt intrat pe teren Mario Camora reușește să înscrie cu un voleu care trimite mingea în vinclul porții lui Niczuly! E a treia reușită la rând a lui Camora, după cele cu CSM Alexandria și FC U Craiova!

Min. 52 – Ocazie monumentală a lui Sepsi! Florin Ștefan șutează violent din afara careului, dar bara transversală îl salvează pe Sava.

Min. 41 – GOOOL CFR Cluj!!! Tachtsidis înscrie din penalty, după ce Aganovic a comis henț în propriul careu.

Min. 23 – Ocazie și la poarta lui Niczuly! Juricic intră în careu și șutează periculos, dar portarul respinge în corner.

Min. 10 – Șansă bună pentru Sepsi! Ștefănescu centrează perfect din corner, Kecskes reia cu capul dar mingea se duce pe direcția lui Sava.

Min. 1 – A început meciul din Gruia!

05-10-2023
16:30

Echipele de start la CFR Cluj - Sepsi

Echipele de start la meciul CFR Cluj – Sepsi.

  • CFR Cluj: Sava – L. Mihai, Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Juricic, Jefte. Rezerve: Hindrich – Camora, M. Ilie, R. Filip, Fica, Deac, Konoplyanka, Otele, Bîrligea. Antrenor: Andrea Mandorlini.
  • Sepsi: Niczuly – Aganovic, Bălașa, Kecskes, Fl. Ștefan – Oroian, Alimi, Francisco – I. Gheorghe, Debeljuh, Ștefănescu. Rezerve: D. Moldovan – Dobozi, Renta, Damașcan, C. Matei, Rondon, R. Varga, Kallaku, Safranko. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul CFR Cluj – Sepsi are loc joi, 5 octombrie, cu începere de la ora 20:00, restanță din cadrul etapei a 5-a din SuperLiga. Cu o victorie, ardelenii ar ajunge la un punct în urma liderului FCSB. Sepsi se află într-o perioadă dificilă, cu trei eșecuri consecutive, dar având și o listă destul de importantă de indisponibilități. CFR are patru victorii din ultimele cinci jocuri, singurul pierdut, cu 3-1, fiind în Giulești, cu Rapid.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Sepsi, restanță din etapa a 5-a din SuperLiga

Întâlnirea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută joi, 5 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș, ca partidă restantă din etapa a 5-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Partida a fost amânată la vremea când a fost programată inițial ca urmare a faptului că echipa clujeană a disputat manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League pe terenul Adanei Demirspor.

Fiind vorba de rivalitate ardeleană, mai mult chiar a comunității maghiare, CFR fiind considerată drept o echipă care are mulți susținători de această etnie interesul publicului este destul de mare, așa încât la acest meci se estimeazâ că ar putea asista între 5-7 mii de spectatori, cel puțin o sută urmând a veni de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Sepsi

Partida CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă joi, 5 octombrie, de la ora 20:00,  pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al Clujului ca partidă restantă din etapa a 5-a a SuperLigii și va fi transmisă în direct la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

La Cluj joi, 5 octombrie, va continua șirul zilelor frumoase din ultima vreme, cu cerul senin pe tot parcursul celor 24 de ore, deci umbrelele trebuie lăsate acasă deși ca anotimp sunt în plină toamnă.

ADVERTISEMENT

Doar temperatura va fi ceva mai joasă decât în zilele precedenre, în sensul în care maxima zilei nu va mai sări de 22 de grade. Asta înseamnă că la ora partidei vor fi în jur de 17-18 grade.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Sepsi

Casele de pariuri văd în CFR Cluj echipa care are cele mai mari șanse de a obține toate punctele în acest meci, mai ales că Sepsi este departe de forma de la început de sezon și are numeroase probleme de lot. CFR are cotă de 1,75 pentru cele trei puncte în timp ce o victorie covăsneană are cotă de 4,50. Șansă dublă X2 are cotă 2,60 iar un gol al oaspeților ajunge la cota de 1,75.

ADVERTISEMENT

O singură dată a reușit Sepsi să câștige la Cluj în campionat dar cel mai important rezultat a fost cel din Supercupa României, în care a învins sezonul trecut cu 2-1, cucerind astfel trofeul în premieră.

Mai există un rezultat de egalitate în 2020, dar în celelate 12 partide gazdele au avut mereu câștig de cauză, ceea ce este foarte posibil și acum, ținând cont de problemele de la Sepsi.

ADVERTISEMENT
Tags: