Fotbal intern

CFR Cluj, super-ofertă pentru Dan Petrescu! Bonus uriaș pentru antrenor!

02.06.2018 | 14:44
CFR Cluj superoferta pentru Dan Petrescu Bonus urias pentru antrenor

Conducerea ardelenilor a încercat să îl convingă pe tehnician să renunțe la gândurile de plecare și să se lupte pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor. CFR Cluj, super-ofertă pentru Dan Petrescu! Cum au vrut să îl convingă.

Titlul de campioană a României câștigat de CFR în fața celor de la FCSB i s-a datorat în mare măsură lui Dan Petrescu. Imediat după finalul sezonului, Petrescu a început negocierile pentru rezilierea acordului cu clujenii, având o ofertă concretă din China. Deși au existat zvonuri privind faptul că antrenorul a rupt contractul cu CFR, ardelenii au negat vehement. FANATIK.RO a aflat că aceștia au încercat o mare lovitură  și i-au făcut lui Petrescu o contraofertă!

Edi Iordănescu, Șumudică și Pițurcă, în stand-by!

Principalul acțional al celor de la CFR Cluj a fost primul care a susținut răspicat că Dan Petrescu este încă antrenorul ardelenilor: ‘’Poate să fie o chestie reală pe care Dan s-o fi dat sau nu. Am văzut că în presă de şase luni el tot pleacă de la noi. Dan e în concediu acum, ştiu eu ce face el în concediu? Pe noi nu ne-a anunţat că pleacă şi nu am discutat cu niciun alt antrenor. Nu avem nimic reziliat în acest moment. Miercuri seara, din ce ştiu, el se va întoarce la Cluj sau la Bucureşti şi mă voi vedea cu el. Petrescu are biletele cumpărate pentru cele două cantonamente ale verii, de la Braşov şi din Polonia, are cazările pe numele lui’’, a spus Marian Băgăcean pentru Cjsport.ro.

Cu toate că și Bogdan Mara a negat despărțirea de Dan Petrescu, CFR a negociat în această perioadă cu trei nume grele din rândul antrenorilor români: Edi Iordănescu, Marius Șumudică și Victor Pițurcă. Fiecare dintre aceștia cu avantajele și dezavantajele lui. Până acum, deși verbal toți și-au dat acceptul să preia CFR, niciunul nu a semnat vreun act. De ce? Pentru că Dan Petrescu nu a reziliat oficial cu CFR!

CFR Cluj, super-ofertă pentru Dan Petrescu! Bonus uriaș: 500.000 de euro în plus!

FANATIK.RO a aflat că șefii formației din Gruia au încercat o mare lovitură: convingerea lui Dan Petrescu să rămână la echipă! Cum oferta din China este de la un club destul de modest, cei de la CFR i-au transmis lui Petrescu că ar trebui să rămână și să încerce accederea în grupele Ligii Campionilor. Pentru a fi și mai convingători, ei i-au propus celui poreclit ‘’Bursucul’’, pe lângă contractul generos pe care îl are acum, un bonus special de 500.000 de euro. Doar că tehnicianul, care a fost plecat în Dubai pentru câteva zile, a rămas de neînduplecat. Din informațiile FANATIK.RO, până la finalul weekendului, Petrescu și CFR Cluj vor rezilia oficial contractul și vor anunța despărțirea definitivă. Apoi, va fi anunțat oficial noul antrenor.