News

Chef Florin Dumitrescu, roast dureros pentru Mihai Bendeac la iUmor: “Nu îl distribuie nimeni in filme”

31.03.2019 | 20:55
Chef Florin Dumitrescu roast dureros pentru Mihai Bendeac la iUmor Nu il distribuie nimeni in filme

Chef Florin Dumitrescu i-a luat la „roast” pe jurații de la iUmor într-un stil de mare campion. A dat doadă că poate oricând să schimbe șorțul și bucătăria pentru o scenă de stand-up comedy! Chef Florin Dumitrescu i-a „masacrat” pe jurații iUmor, care au fost nevoiți să îndure glume care mai de care mai tăioase la adresa lor, în ediția de sâmbătă seara!

Chef Florin Dumitrescu i-a luat la „roast” pe jurații iUmor

Primul jurat asupra căreia și-a îndreptat glumele tăioase a fost Delia. Bucătarul a spus că ar dori să facă și el parte din jurizarea de la iUmor, recomandându-l numeroase atuuril: “Îmi plac mașinile mari, știu să înjur fără să mă repet vreo 10 minute și n-am umor exact ca Delia”.

Nici Bendeac nu scapă neciufulit, așa că Chef Dumitrescu îi declară ura veșnică pentru un motiv bine întemeiat: “Tu ești vinovat că îl avem în viețile noastre pe Vlad Dăgulin, acest Bendeac wanna be cu păr și cu accent și pentru asta te urăsc”.

Chef Florin Dumitrescu iUmor
Chef Florin Dumitrescu a facut roast la iUmor

Mihai Bendeac a râs amar la glumele lui Chef Florin Dumitrescu

Celebrul bucătar l-a făcut să râdă amar pe Mihai Bendeac: “Trăiesc aceeași dramă ca marele maestru Bendeac. Eu sunt bucătar, chef, dar nu am timp de cârciumă. Maestru Bendeac este un mare actor, dar nu îl distribuie nimeni în filme”. ”Câteodată, îmi dai senzația că ești în continuu la casting, să scapi de  la iUmor, să-ți faci meseria de actor, mai ales de când unii reușesc să facă fără buget ce făceai tu la În puii mei și deja nu se mai justifică”.

Chef Florin Dumitrescu l-a luat în balon chiar și pe Cheloo: “De Cheloo am scris niște chestii și acum îmi este rușine să le zic. El în 12 albume cât a scos, a înjurat cât am înjurat eu într-o ediție de  “Hell’s Kitchen”, a spus celebul bucătar, în aplauzele tuturor.