Premier League

Chelsea – Liverpool 1-1. Golul lui Sturridge din minutul 89 “smulge” remiza pentru “cormorani”

29.09.2018 | 21:16
Chelsea  Liverpool 11 Golul lui Sturridge din minutul 89 smulge remiza pentru cormorani

Chelsea şi Liverpool au oferit un regal fotbalistic în Premier League. Hazard şi Sturridge au fost autorii celor două goluri. Manchester City preia conducerea în Premier League cu 19 puncte, la egalitate cu echipa lui Klopp. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI! Liverpool şi Chelsea au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 7-a din Premier League. “Cormoranii” au 19 puncte, fiind la egalitate cu Manchester City.

UPDATE, 21:15. GOOOOOOL Liverpool! Sturridge înscrie cu un gol superb în minutul 89 şi “cormoranii” au şanse mari să rămână neînvinşi în campionat. Vezi VIDEO aici.

UPDATE 19.55 / Eden Hazard a deschis scorul pe Stamford Bridge. Chelsea – Liverpool e 1-0 din minutul 25. Vezi VIDEO aici.


UPDATE 18.55 / Antrenorii celor 2 echipe au anunțat formulele de start.

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso – Kovacic, Kante, Jorginho – Willian, Giroud, Hazard.

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson – Henderson, Wijnaldum, Milner – Salah, Firmino, Mane.


Chelsea – Liverpool e live la TV pe Eurosport 1, sâmbătă, ora 19.30

După partida de pe Stamford Bridge, Liverpool va face deplasarea la Napoli pentru partida din etapa a 2-a Champions League, apoi o va întâlni în campionat pe Manchester City, astfel că Jurgen Klopp trebuie să aleagă primul 11 cu mare grijă pentru a nu risca accidentări ulterioare. Chelsea a înregistrat în actualul sezon 5 victorii consecutive, dar s-a împiedicat în ultima rundă, 0-0 cu West Ham United. Partida va fi transmisă live de Eurosport 1, de la ora 19.30.

Probleme de lot înainte de Chelsea – Liverpool, în etapa 7 din Premier League

Andreas Christensen ar trebui să fie pregătit pentru duelul Chelsea – Liverpool, în timp ce Antonio Rudiger, Pedro și Loftus-Cheek vor da teste de fitness înainte de marele meci de pe Stamford Bridge.

Liverpool ar putea juca fără fundașul Virgil van Dijk, accidentat în ultimul meci din Premier League, în timp ce Trent Alexander-Arnold și Georginio Wijnaldum sunt refăcuți și vor fi pe teren mai mult ca sigur, după ce au ratat meciul cu Chelsea din Cupă.

Clasament Premier League înainte de Chelsea – Liverpool

Liverpool este lider în Premier League după 6 meciuri jucate, cu maximum de puncte. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este urmată în clasament de Manchester City și Chelsea, ambele cu 16 puncte. “Cormoranii” își doresc victoria pentru a egala nu record stabilit de Chelsea în sezonul 2005 – 2006, când a câștigat primele 7 partide Premier League consecutiv.

Chelsea – Liverpool, ponturi și cote la pariuri

Liverpool este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Chelsea de pe Stamford Bridge, cu o cotă de 2,55. Londonezii au primit din partea caselor de pariuri cota 2,75 pentru o victorie, în timp ce o remiză a fost cotată cu 3,55. Bookmakerii se așteaptă la o partidă cu multe goluri, astfel că oferă cotă 1,67 pentru opțiunea “peste 2,5”. De asemenea, ambele echipe sunt creditate cu șanse mari de a marca, astfel că pentru “ambele marchează” cota este de 1,53.

Tags: