Premier League

Chelsea – Manchester City 2-0 în Premier League. “Cetăţenii”, prima înfrângere în campionat după opt luni!

08.12.2018 | 21:26
Chelsea  Manchester City 20 in Premier League Cetatenii prima infrangere in campionat dupa opt luni

Chelsea – Manchester City 2-0 s-a jucat în etapa a 16-a din Premier League. Londonezii le-au administrat campionilor Angliei prima înfrângere în campionat din actualul sezon. În plus, Manchester City nu mai pierduse în Premier League de pe 7 aprilie 2018, când era învinsă de Manchester United, scor 2-3. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 78 / GOOOOOOL Chelsea! David Luiz a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 45 / GOOOOOOL Chelsea! N’Golo Kante a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

UPDATE, ora 19:30 / A început meciul Chelsea – Manchester City.


UPDATE, ora 18:47 / Se știu echipele de start.


Pentru Chelsea meciul de sâmbătă seară este un moment prielnic pentru o împăcare cu fanii dezamăgiți de înfrângerea surprinzătoare suferită la mijlocul săptămânii pe terenul modestei Wolverhampton Wanderers. Londonezii sunt deja calificați în primăvara Europa League și se pot concentra în acest final de an doar pe întâlnirile din Premier League.

Chelsea – Manchester City Live Stream Online la TV Eurosport

Meciul Chelsea – Manchester City se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30 și va fi transmis în direct de Eurosport 1. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Oaspeții traversează un sezon foarte bun fiind neînvinși în campionat unde au un avans de două puncte față de Liverpool, în timp ce în Champions League și-au asigurat locul 1.

Antrenorul italian Maurizio Sarri le dă indicații jucătorilor de la Chelsea Londra
Antrenorul italian Maurizio Sarri le dă indicații jucătorilor de la Chelsea Londra

Cele două formații s-au întâlnit de 145 de ori în lunga lor istorie, iar statistica este destul de echilibrată. Chelsea s-a impus de 57 de ori, Manchester City de 50, iar 38 de întâlniri s-au încheiat la egalitate. De la înființarea Premier League, ele au disputat 42 de jocuri, londonezii fiind în mare avantaj: 24 de victorii, șapte remize, 11 înfrângeri.

Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Pentru partida de pe Stamford Bridge, antrenorul italian Maurizio Sarri nu-l va avea la dispoziție pe Marco van Ginkel, iar Ross Barkley și Victor Moses sunt incerți. De partea cealaltă, Pep Guardiola are infirmeria mai plină și cu nume mult mai importante. Spaniolul nu se va putea baza pe Claudio Bravo, Eliaquim Mangala, Benjamin Mendy și Oleksandr Zincenko, dar speră în recuperea starurilor Sergio Aguero și Kevin de Bruyne.

Manchester City pleacă favorită și are o cotă la victorie de 1,90, în timp ce un succes al gazdelor este cotat la 3,60, iar remiza la 3,75. Specialiștii se așteaptă la o partidă cu goluri multe, varianta ”peste 2,5 goluri” având o cotă de 1,60, iar un meci cu fix trei goluri are o cotă de 3,90.