Fotbal international

Manchester City câştigă Supercupa Angliei! Aguero, omul meciului. Video

05.08.2018 | 17:23
Manchester City castiga Supercupa Angliei Aguero omul meciului Video

Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Manchester City s-a impus cu 2-0 în Supercupa Angliei, ediţia 2018. Trupa lui Pep Guardiola a reuşit o victorie fără mari emoţii datorită reuşitelor lui Sergio Aguero.


UPDATE, Min 90: Fluier final în Supercup Angliei! Manchester City a câştigat pentru a 5-a oară în istorie Supercupa Angliei. Sergio Aguero a marcat de două ori şi a fost numit cel mai bun jucător al meciului. VEZI AICI REZUMATUL VIDEO


UPDATE, Min 58: Sergio Aguero a majorat avantajul celor de la Manchester City în minutul 58 după un contraatac excelent reuşit de elevii lui Guardiola


UPDATE, Min 13: Sergio Aguero a deschis scorul în minutul 13 al partidei disputate pe Wembley. Atacantul lui Guardiola a înscris cu un şut plasast de la marginea careului de 16 metri.


UPDATE, Min 1: Start de joc în Supercupa Angliei 2018!


UPDATE, ora 16:00: Maurizio Sarri a pregătit mai multe surprize în primul 11 al echipei la debutul oficial ca şi antrenor:

Chelsea: Caballero- Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso – Fabregas, Jorginho, Barkley – Pedro, Morata, Hudson Odui

Manchester City:  Bravo, Walker, Stones, Laporte, Mendy- Foden, Fernandinho, Bernardo Silva – Sane, Aguero, Mahrez


Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Sarri nu a avut parte de o camapanie de achiziţii spectaculoasă, aşa cum se aşteptau de altfel fanii echipei din capitala Angliei după ultimul sezon disputat. Chelsea a făcut un singur transfer în această perioadă de mercato pe italianul cu origini braziliene Jorginho, cel care a fost adus de la Napoli, club la care a colabrat în ultimele sezoane cu Maurizio Sarri.

Chelsea – Manchester City, 5 august, duminică, de la ora 17:00

Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Pep Guardiola a reuşit în această vară să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor din Europa prin transferul algerianului Ryiad Mahrez de la Leicester în schimbul unei sume de aproximativ 70 de milioane de euro. Africanul este incert însă pentru marele meci disputat pe Wembley din cauza unei accidentări suferite într-o partidă amical împotriva celor de la Bayern Munchen.

Chelsea Londra şi Manchester City se duelează duminică, de la ora 17:00, în Supercupa Angliei, primul meci din noul sezon
Chelsea Londra şi Manchester City se duelează duminică, de la ora 17:00, în Supercupa Angliei, primul meci din noul sezon

Chelsea – Manchester City Supercupa Angliei

Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Ambele echipe au mai reuşit să câştige de câte patru ori în istorie trofeul Supercupei Angliei, Chelsea pierzând anul trecut duelul cu Arsenal la loviturile de departajare. Londonezii au evoluat atunci din postura de campioană, faţă de ediţia din acest an în care joacă ca şi câştigătoare a Cupei Angliei. Cele două formaţii se întâlnesc pentru a treia oară pe Wembley.

Chelsea – Manchester City LIVE ONLINE pe internet

Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Supercupa Angliei nu a fost cumpărată de niciun post de televiziune din România în acest an, iar fanii vor fi nevoiţi să urmărească partida dintre cele două formaţii importante din Anglia pe reţele de internet. Ultimele patru ediţii din Supercupa Angliei au fost câştigate de fiecare dată de echipa care s-a impus în Cupă, aspect care oferă un avantaj moral celor de la Chelsea.

Chelsea – Manchester City LIVE VIDEO cote la pariuri

Chelsea – Manchester City LIVE STREAM ONLINE Supercupa Angliei. Manchester City este favorită la casele de pariuri şi are o cotă de 2.10 pentru un succes în timp regulamentar, în timp ce trupa londoneză este creditată cu o cotă de 3.65, la fel cum se întâmplă şi pentru un posibil egal. Trupa antrenată de către spaniolul Pep Guardiola are o cotă de 1.60 pentru câştigarea trofeului, indiferent de modalitate, în timp ce formaţia antrenată din acest sezon de Maurizio Sarri are o cotă de 2.20. Casele de pariuri intuiesc un meci cu multe goluri şi oferă o cotă de doar 1.55 pentru un meci în care ambele echipe marchează, în timp ce pronosticul ”peste 2,5 goluri” primeşte din partea bookmakerilor cota de 1.65.