Fotbal international

Chelsea-Tottenham 2-1, 4-2 la penalty-uri. Gazdele merg în finala Cupei Ligii după un meci dramatic! Video

24.01.2019 | 23:50
ChelseaTottenham 21 42 la penaltyuri Gazdele merg in finala Cupei Ligii dupa un meci dramatic Video

Chelsea s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei după o victorie la penalty-uri în fața lui Tottenham. După 1-0 în tur și 2-1 pe Stamford Bridge, s-a trecut direct la loviturile de departajare, acolo unde jucătorii gazdelor au avut nervii mai tari și nu au ratat nicio lovitură.

Tottenham a ratat prin Eric Dier și Lucas Moura, astfel că Chelsea merge în finală, acolo unde o va întâlni pe Manchester City, calificată după 10-0 la general cu modesta Burton.

Final de meci pe Stamford Bridge. Conform regulamentului, urmează loviturile de departajare

  • 0-1 GOOOOOL ERIKSEN (TOTTENHAM)
  • 1-1 GOOOOOL WILLIAN (CHELSEA)
  • 1-2 GOOOOOL LAMELA (TOTTENHAM)
  • 2-2 GOOOOOL AZPILICUETA (CHELSEA)
  • 2-2 RATARE DIER (TOTTENHAM)
  • 3-2 GOOOOOL JORGINHO (CHELSEA)
  • 3-2 RATARE MOURA (TOTTENHAM)
  • 4-2 GOOOOOL DAVID LUIZ (CHELSEA)

Min. 50 – GOOOOOOL TOTTENHAM! Llorente o readuce în cursa calificării pe Spurs

Min. 38 – GOOOOOL CHELSEA! Hazard marchează și el

Min. 28 – GOOOOOOL CHELSEA! Kante deschide scorul cu mult noroc, mingea trecând printre picioarele unui fundaș, dar și ale portarului


Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Chelsea - Tottenham
Echipele de start Chelsea – Tottenham

Meciul Chelsea – Tottenham se joacă joi, 24 ianuarie, cu începere de la ora 21:45, în manșa retur a semifinalei Cupei Ligii. În primul meci Spurs s-a impus cu 1-0. Se știe deja numele primei finaliste. Aceasta este Manchester City, care era, de fapt, sigură de prezența în finala de pe Wembley încă de la finalul partidei tur cu revelația competiției, echipa din a treia ligă, Burton, pe care a bătut-o la Manchester cu un scor de maidan, 9-0. Miercuri, la retur, deși a introdus foarte multe rezerve, echipa lui Pep Guardiola a câștigat din nou, dar de această dată doar cu 1-0.

Antrenorul lui Chelsea, italianul Maurizio Sarri, și-a atacat jucătorii după prima manșă a semifinalei cu Tottenham pe motiv că aceștia nu au avut caracterul și puterea de luptă necesare pentru a scoate un rezultat bun, care să mărească șansele la calificare. Maurizio Sarri este însă convins că jucătorii au înțeles mesajul după primul meci și vor avea o cu totul altă atitudine la al doilea meci, fapt care îl face încrezător în obținerea unui rezultat care să asigure calificarea pentru The Blues.

Chelsea – Tottenham LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Chelsea – Tottenham are loc joi, 24 ianuarie, de la ora 21:45 pe stadionul Stamford Bridge și contează ca retur al semifinalei Cupei Ligii. Jocul nu este transmis de nici o televiziune din România. Puteți însă fii în legătură cu tot ceea ce se petrece în acest derby londonez urmărind partida în format LIVE VIDEO, dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO.

Spurs e lipsită de cei mai buni doi jucători din lot: Kane și Alli

În mod normal am fi vorbit de o confruntare echilibrată între două echipe aflate între primele patru ale Premier League, însă conjunctura face din derby un meci în care Chelsea pleacă destul de mult favorită și acest lucru se datorează faptului că Mauricio Pochettino are multe absențe grele în lot. În primul rând îi lipsesc doi dintre cei mai buni finalizatori, puncheurul Harry Kane și mijlocașul ofensiv Dele Alli, ambii accidentați, iar coreanul Son e plecat la Cupa Asiei cu echipa națională. De aceea și casele de pariuri au scăzut mult cota la victorie pentru Chelsea, 1,65, față de 6,50 primit de Tottenham. Egalul are și el valori foarte mari, 3,95. La Chelsea nu va juca, deși a fost adus împrumut până în vară, de la Juventus, atacantul argentinian Gonzalo Higuain.

Chelsea - Tottenham. În absența accidetnaților Harry Kane și Dele Alli omul cheie la Spurs rămâne danezul Christian Eriksen (foto)
Chelsea – Tottenham. În absența accidetnaților Harry Kane și Dele Alli omul cheie la Spurs rămâne danezul Christian Eriksen (foto)
Tags: