Premier League

Chicharito s-a însurat cu iubita româncă. Sarah l-a cucerit pe fotbalistul lui West Ham cu formele ei apetisante. GALERIE FOTO

25.03.2019 | 15:05
Chicharito s-a însurat cu Sarah. Românca l-a cucerit pe fotbalistul de la West Ham

Javier “Chicharito” Hernandez

a decis să renunțe la burlăcie și s-a însurat în secret cu iubita româncă. Sarah Kohan este o australiancă cu origini românești și urmează să îi dăruiască un băiețel fotbalistului care se află pe contract cu West Ham United. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Chicharito s-a însurat cu iubita româncă

Sarah Kohan (24 de ani)

este un fotomodel de origine română care a crescut în Australia. Aceasta trăiește de mai mulți ani o poveste de iubire cu Javier “Chicharito” Hernandez, iar pagina ei de Instagram este urmărită de 1,3 milioane de fani.

Chicharito și Sarah Kohan au anunțat prin intermediul unui interviu postat pe pagina de Instagram că urmează să devină părinți pentru prima oară. Cei doi vor avea un băiețel, iar cei doi au decis să își unescă destinele înainte ca primul lor copil să vină pe lume. „Da, ne-am căsătorit. Nu e nimic de ascuns. Un sfârșit de săptămână fericit tuturor!”, a scris Javier „Chicharito” Hernandez, pe contul său de Twitter.

Sarah, noua soție a lui Chicharito

Sarah vrea să devină judecător

Sarah Kohan a fost desemnată cea mai sexy femeie din Australia, în urma unor clasamente de popularitate. Mai mult, noua soție a lui Chicharito este denumită drept Prințesa Instagramului și a devenit cunoscută datorită pictorialelor sexy pe care le postează pe conturile de socialiare.

Soția lui Javier “Chicharito” Hernandez este născută pe 6 martie 1994, la Sydney, dar este pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă, conform propriilor mărturisiri. Aceasta studiază Dreptul și dorește să devină judecător la Tribunalul Internațional de la Haga.

  • 12 milioane de euro este cota lui Chicharito, conform transfermarkt.com