Fotbal international

Christian Eriksen înaintea finalei Champions League. “Vrem să nu mai fim numiți ‘Incapabilii'”. Vezi aici cotele Winner pentru finală

31.05.2019 | 19:53
Christian Eriksen inaintea finalei Champions League Vrem sa nu mai fim numiti Incapabilii Vezi aici cotele Winner pentru finala

Danezul Christian Eriksen, una dintre vedetele lui Tottenham, despre care se spune că va coleg din această vară cu Eden Hazard la Real Madrid, are un motiv serios pentru a face totul ca echipa lui să câștige finala Champions League de sâmbătă seară, de la Madrid, împotriva lui Liverpool. Eriksen a trăit un sentiment greu de reprodus în semifinala cu Ajax, echipa de la care a venit la gruparea londoneză.

Christian Eriksen vrea un ultim miracol în finala Champions League

Acum internaționalul danez vrea cu orice preț ca Spurs să nu se oprească aici, să confirme acea tradiție care spune că în ultimii ani Tottenham nu a fost în stare să gestioneze favorabil marile oportunități avute cu diferite prilejuri. Tottenham a fost în cursa pentru titlu în sezonul 2015-2016, dar nu a rezistat și Chelsea s-a impus, a ratat finala Cupei Ligii și a ajuns de două ori în semifinalele Cupei Angliei.

Pentru că a fost privită drept o echipă incapabilă să meargă până la capăt, care mereu se împotmolește aproape de linia de sosire porecla primită a fost Spursy, adică Incapabilii. Eriksen dorește ca de această dată basmul să se ducă până la capăt și Tottenham, prin câștigarea Champions League să șteargă această poreclă. “E momentul în care se poate schimba istoria unui club, lumea să privească altfel Tottenham și denumirea aceea, Spursy sau care o mai fi ea, să dispară cu totul.”

Christian Eriksen a trăit un finaL de meci de infarct la Manchester, încheiat cu happy-end

Nu poate uita finalurile de meci de la Manchester și Amsterdam

Christian Eriksen spune că după tot ce s-a întâmplat până acum pentru echipa sa în această ediție de Champions League finalul nu ar trebui să fie altul decât câștigarea trofeului, pentru că a fost o succesiune de miracole care i-a purtat până aici și probabil că e scris să dreze așa până la capăt. De cinci ori Spurs a fost ca și eliminată și în ultimele momente ale meciului a venit minunea care i-a purtat mai departe.

Mai ales finalurile de meci de la Manchester și Amsterdam au fost nebunie curată. La Manchester City a marcat în minutul 93 tocmai de la o gafă greu de imaginat a lui Eriksen și se părea că 5-3 va fi scorul final, însă VAR a întors golul lui Sterling pentru ofsaid. La Amsterdam Lucas Moura a punctat la ultima fază din prelungiri și cu 3-2 în Olanda, după 0-1 acasă, Tottenham a prins finala de la Madrid.

1,75 este cota pentru marchează ambele echipe la agențiile de pariuri Winner