Fotbal intern

Cifră ireală! Câți spectatori au venit să vadă FCSB – Dunărea Călărași

23.09.2018 | 22:03
Cifra ireala Cati spectatori au venit sa vada FCSB  Dunarea Calarasi

FCSB – Dunărea Călărași, partidă jucată la Voluntari, nu a atras un interes deosebit în rândul fanilor roș-albaștri, dar nici în rândul localnicilor. Echipa lui Nicolae Dică s-a simțit ca în deplasare la acest duel, galeria echipei oaspete venită de la Călărași auzindu-se pe tot parcursul meciului.

Astfel, dacă la partida cu Botoșani, jucată tot în Voluntari, au venit aproximativ 1.500 de spectatori, la acest meci asistența este aproape la jumătate, 700 de spectatori.

Câți spectatori au venit să vadă FCSB – Dunărea Călărași

Este o contraperformanță rușinoasă pentru o echipă de calibrul lui FCSB, teoretic cea mai iubită din România. Cel mai ieftin bilet la acest joc a fost 15 lei, iar cel mai scump a ajuns chiar și la 200 de lei.

FCSB a avut cei mai mulți spectatori la derby-ul cu Dinamo, jucat în a doua etapă, dar numărul de 27 de mii s-a atins și cu ajutorul suporterilor dinamoviști, veniți în număr mare la acest meci.

Cu Poli Iași și cu Sepsi, partide jucate pe Arena Națională, n-au venit mai mult de 4 mii de spectatori. În comparație, Craiova a adus doar la partida din această rundă cu Viitorul 15 mii de suporteri.

Asistențele FCSB de pe teren propriu
Et. 2 FCSB – Dinamo 27.835
Et. 3 FCSB – Poli Iași 3.784
Et. 5 FCSB – Sepsi 3.583
Et. 7 FCSB – FC Botoșani 1.500

E de așteptat ca acest trend descendent să continue. În următoarele patru runde de pe teren propriu, FCSB va evolua cu Concordia Chiajna, Voluntari, Astra și Gaz Metan, cluburi ce nu reprezintă puncte de interes pentru fanii roș-albaștri.

Abia în luna decembrie e posibil să mai vedem multă lume în tribune la meciurile celor de la FCSB, lună în care echipa lui Dică va evolua pe teren propriu cu Viitorul și cu CFR Cluj.

Tags: