Fotbal international

Cifrele InStat. Oltenii, Tătărușanu și restul lumii. Mitriță și Bancu, cei mai buni jucători de câmp contra Norvegiei

16.10.2019 | 01:49
Cifrele InStat. Oltenii, Tătărușanu și restul lumii. Mitriță și Bancu, cei mai buni jucători de câmp contra Norvegiei
Cifrele InStat arată că Alexandru Mitriță, Ciprian Tătărușanu și Nicușor Bancu au fost cei mai buni români cu Norvegia. Foto: rpressport.eu
ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță, Ciprian Tătărușanu și Nicușor Bancu au fost cei mai buni jucători români în partida cu Norvegia, conform cifrelor InStat. Banda stângă oltenească a fost prima nu doar la realizări (a marcat un gol și a scos un penalty), dar și la mai multe capitole în timpul jocului. La polul opus s-au aflat Romario Benzar și Mihai Bordeianu. 
  •   Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.90 este cota pentru “1 solist” la meciul Turcia – Islanda. Vezi aici toate cotele

Cifrele InStat la partida România-Norvegia 1-1. Analiza arată o diferență imensă între banda stângă a naționalei lui Contra și ce s-a întâmplat în rest

Alexandru Mitriță a fost, de departe, cel mai bun jucător al României contra Norvegiei. O arată nu doar faptul că a reușit să marcheze golul nostru în partida cu nordicii, ci și mai multe aspecte ale analizei făcute pe cifrele InStat. În primul rând însă, cifrele generale. Indexul total îl arată pe fotbalistul lui New York City drept omul meciului de departe pentru naționala noastră, fiind singurul cu prefixul 3 în indice (368). Este urmat de Ciprian Tătărușanu (292) și de Nicușor Bancu (269). La coada clasamentului îl regăsim nu pe George Pușcaș, așa cum mulți se așteptau după ratarea penalty-ului, ci pe Romario Benzar (229) și Mihai Bordeianu (226)
Indexul final al jucătorilor noștri la România-Norvegia
Indexul final al jucătorilor noștri la România-Norvegia
  •  ”A fost un meci Mitriță-Norvegia! Și singurul de la noi care a mai jucat a fost Bancu”Cornel Dinu, la TV Digisport, imediat după meci
Mitriță nu este la prima ispravă de acest gen. Fotbalistul care evoluează în Major League Soccer a fost printre cei mai buni jucători ai României și în Insulele Feroe, iar Nicușor Bancu a fost liderul cifrelor la partida cu Malta. De data asta, Mitriță a fost de departe cel mai bun jucător al tricolorilor la capitolul dueluri câștigate. Are cel mai bun procentaj, de 63 %, dintre ai noștri, în timp ce Bancu a fost cel mai solicitat tricolor, având 29 de dueluri disputate, aproape dublu față de ceilalți coechiperi!
La capitolul pase, se remarcă din nou Nicușor Bancu, la fel cum se întâmplă și la participările la faze ofensive. Practic, actualul căpitan al Craiovei a fost ”metronomul” echipei noastre, având cel mai mare procentaj al paselor, chiar mai mare decât al dispecerului Stanciu! Se remarcă aici jocul slab de ”pivot” făcut de Pușcaș: doar două pase reușite pentru coechiperi din șase încercate!
De cealaltă parte, dacă stăm să privim cifrele, parcă nu mai suntem chiar atât de îndreptățiți să considerăm egalul nedrept. Norvegienii au avut trei jucători cu indexul total peste 300, Sorloth, autorul golului egalizator (cel care l-a depășit în săritură pe Romario Benzar), portarul Jarstein, care are meritul de a fi apărat penalty-url și Henriksen, mijlocașul central care ne-a terorizat cu deposedările și pasele sale precise. Dacă ne uităm și la faptul că Odegaard s-a apropiat și el (297), atunci nu putem să mai spune că norvegienii au fost norocoși să scoată un egal la București.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri