Fotbal intern

Cifrele InStat pentru Dinamo – CFR Cluj 0-0. Piscitelli – Arlauskis, derby-ul portarilor în „Ștefan cel Mare”. Ei au fost cei mai buni de pe teren + top 3 cei mai slabi jucători ai meciului

11.11.2019 | 09:25
Cifrele InStat pentru Dinamo  CFR Cluj 00 Piscitelli  Arlauskis derbyul portarilor in Stefan cel Mare Ei au fost cei mai buni de pe teren  top 3 cei mai slabi jucatori ai meciului
ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și CFR Cluj s-a terminat la egalitate 0-0 și conform cifrelor InStat putem vorbi de un adevărat derby al portarilor. Atât Riccardo Piscitelli cât și Giedrius Arlauskis au fost cei mai buni jucători de pe teren. „Câinii” nu au mai reușit să câștige un meci împotriva CFR-ului de 6 partide, dar egalul obținut îi ajută să-și mențină șansele pentru accederea în play-off.

Piscitelli și Arlauskis, cei mai buni de pe teren în Dinamo – CFR Cluj 0-0

Piscitelli și Arlauskis au fost cei mai buni jucători de pe teren în meciul dintre Dinamo și CFR Cluj, conform cifrelor InStat. Portarul italian al „câinilor” a avut 3 șuturi care au fost pe poartă și le-a apărat, în timp ce a avut nevoie de o paradă pentru a respinge un atac periculos. De cealaltă parte, portarul lituanian al campioanei României are statistici asemănătoare cu cele ale lui Piscitelli și anume 3 șuturi pe poartă pe care le-a apărat și o paradă.

ADVERTISEMENT

Punctajul total al lui Giedrius Arlauskis este de 305, de altfel cel mai mare punctaj dintre fotbaliștii de pe teren și singurul care a depășit pragul de 300, fiind urmat de Riccardo Piscitelli cu un punctaj total de 277.

Top 3 cei mai buni jucători de la ambele echipe

Portarii ambelor echipe au fost cei mai buni de pe teren, dar singurul care a depășit pragul de 300 de puncte al cifrelor InStat a fost Arlauskis. Din echipa „câinilor”, Mihai Popescu (12 dueluri câștigate din 17) și cu Ante Puljic (21 de dueluri câștigate din 25) întră în top 3 al celor mai buni jucători, iar din partea campioanei României, Kevin Boli (8 dueluri câștigate din 10) și Mario Camora (11 dueluri câștigate din 17) au primit cel mai mare punctaj.

ADVERTISEMENT

Top 3 cei mai buni jucători de la Dinamo:

  1. Riccardo Piscitelli – 277 puncte
  2. Mihai Popescu – 268 puncte
  3. Ante Puljic – 261 puncte

Top 3 cei mai buni jucători de la CFR Cluj:

  1. Giedrius Arlauskis – 305 puncte
  2. Kevin Boli – 287 puncte
  3. Mario Camora –  270 puncte

Top 3 cei mai slabi jucători de la ambele echipe

Din echipa „câinilor”, cei mai slabi jucători de pe teren au fost Daniel Popa, care a jucat doar 17 minute în care nu a reușit prea multe acțiuni și a avut 3 pase precise din 4 și 2 dueluri câștigate din 8, Slavko Perovic, care a jucat 61 de minute fără să dea niciun șut la poartă, Mattia Montini, intrat pe teren în minutul 61, care a avut un șut pe spațiul porții. De cealaltă parte, la CFR Cluj cei mai slabi jucători au fost Matteo Susic, care a avut 8 dueluri câștigate din 14, Valentin Costache și Mihai Bordeianu.

Top 3 cei mai slabi jucători de la Dinamo:

  1. Daniel Popa – 199 puncte
  2. Slavko Perovic – 208 puncte
  3. Mattia Montini – 217 puncte

Top 3 cei mai slabi jucători de la CFR Cluj:

  1. Matteo Susic – 216 puncte
  2. Valentin Costache – 217 puncte
  3. Mihai Bordeianu – 217 puncte