News

Cine a fost Marcel Toader și ce afaceri l-au adus în topul milionarilor din România

03.08.2019 | 19:07
Cine a fost Marcel Toader si ce afaceri lau adus in topul milionarilor din Romania
Marcel Toader a încetat din viață. Controversatul om de afaceri avea 56 de ani. Sursa foto: click.ro

O veste tristă a căzut astăzi ca un trăznet peste lumea showbiz-ului românesc. Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader s-a stins din viață, la doar 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. De-a lungul timpului, acesta s-a aflat în topul milionarilor din țara noastră, remarcându-se atât ca impresar al vedetelor autohtone, cât și datorită numeroaselor apariții în emisiunile de tip tabloid.

Marcel Toader, un om de afaceri controversat

Lumea afacerilor i-a adus nmeroase satisfacții, dar și la fel de multe controverse, Marcel Toader aflându-se în centrul unor scandaluri care au ținut bună perioadă de timp primele pagini ale ziarelor de scandal. În plus, nici viața sentimentală nu a fost una tocmai roz, date fiind numeroasele căsnicii cu nume grele ale showbiz-ului, precum solista de muzică populară Maria Constantin și îndrăgita prezentatoare TV Gabriela Cristea, toate mariajele ajungând la divorț.

În toamna anului 2017, vecinii blocului în care locuia i-au adus acuzații grave, susținând că nu mai plătise întreținerea de mai bine de patru ani. Mai concret, este vorba despre aproximativ 35.000 de lei, sumă care i-a atras cunoscutului om de afaceri și un proces.

Marcel Toader, alături de fiul său. Sursa foto: libertatea.ro
Marcel Toader, alături de fiul său. Sursa foto: libertatea.ro

Recent, s-a întors la munca de jos

Toate aceste probleme l-au determinat să ia o decizie radicală în privința vieții sale profesionale. Mai concret, în ultimele luni din viață a preferat să renunțe la lumina reflectoarelor, pentru a reveni la una dintre meseriile pe care le practica în tinerețe, recondiționarea piscinelor, alături de fiul său.

Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineaţa, începem la 6. Am început cu recondiţionez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou şi pantaloni scurţi. Nu mi-e frică de muncă fizică”, a declarat Marcel Toader, în urmă cu ceva timp.

Tags: