Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine e jucătorul din SuperLiga pentru care i s-au cerut 2,5 milione de euro lui Gigi Becali. „Cum să vrei banii ăștia și apoi să-l împrumuți gratis?”

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să cumpere un fotbalist de la Universitatea Craiova, însă patronul Mihai Rotaru a cerut 2.5 milioane de euro.
21.12.2023 | 16:35
Cine e jucatorul din SuperLiga pentru care i sau cerut 25 milione de euro lui Gigi Becali Cum sa vrei banii astia si apoi sal imprumuti gratis
Cine e jucătorul din SuperLiga pentru care i s-au cerut 2,5 milione de euro lui Gigi Becali. „Cum să vrei banii ăștia și apoi să-l împrumuți gratis?”
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB este dezamăgit, pentru că-l considera pe Mihai Rotaru ”prieten”. Fotbalistul în cauză este tânărul Alexandru Cîmpanu, cotat la 800.000 de euro. Jucătorul a fost împrumutat în cele din urmă la Universitatea Cluj, echipă unde nu a reușit să se impună. În aceste condiții, Gigi Becali a anunțat că este dezamăgit de Mihai Rotaru.

Cine e jucătorul din SuperLiga pentru care i s-au cerut 2,5 milione de euro lui Gigi Becali

”Doamne, miluieşte! Eu sunt prieten cu un patron şi voiam un jucător de la el. I-am spus că îi dau 500.000 de euro. Dar el îmi spune că vrea 2,5 milioane de euro. Fiecare om cere cât vrea. epet, era prieten, patron de club.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cerea 2,5 milioane pe un jucător pe care l-a dat împrumut. Vă daţi seama? Eu dacă nu mai vreau un jucător îl las liber: ‘Ia-l, ce mă mai interesează?’. Şi până la urmă nici pe acolo nu joacă. Are altă strategie.

Eu când nu vreau un jucător, poate să îl ia oricine, contracandidată, oricine. Deocamdată nu mai am pe cine să iau din campionat. Ce să vorbim de Rareş Pop? Două milioane de euro? Nu sunt de acord să îl dau împrumut nici pe Miculescu. Nu vorbim de împrumuturi la UTA Arad”, a dezvăluit Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gigi Becali a anunțat că jucătorul în cauză este Alex Cîmpanu, fotbalist care a ajuns în cele din urmă la Universitatea Cluj. În vârstă de 23 de ani, Cîmpanu a ajuns la Craiova în 2020, de la FC Botoșani și a bifat la Universitatea Cluj 9 partide, reușind o pasă de gol și un gol. Cu toate acestea, a ieșit în evidență într-un mod negativ când a fost eliminat în meciul cu UTA după ce și-a scuipat adversarul.

Andrea Compagno scapă de revoluția din iarnă de la FCSB?

Cât despre capitolul plecări, Gigi Becali a mărturisit că Andrea Compagno mai primește o nouă șansă, în schimb Dorin Rotariu, Cristian Ganea și Damjan Djokovic sunt liberi să-și caute echipe și nu vor face deplasarea cu echipa în cantonament. Interesant, Gigi Becali a anunțat că nu-i pasă dacă fotbaliștii puși pe liber ajung la rivale în această iarnă.

ADVERTISEMENT

“Djokovic, Rotariu şi Ganea nu vor pleca în cantonament. Compagno este jucătorul nostru, nu sunt încă dezamăgit de el. Să îşi găsească echipe ceilalţi. Nu cer bani pe ei”, a explicat Gigi Becali. Pe lista doritorilor s-ar putea înscrie formații care au mai făcut până acum afaceri cu Gigi Becali, cel puțin în ultima perioadă: FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, Poli Iași sau Rapid București, printre altele.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de...
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie