Fotbal intern

El e prima variantă de antrenor pentru FCSB! Gigi Becali confirmă FANATIK

22.12.2018 | 23:37
Gigi Becali, patronul de la FCSB, a ales cine o să fie antrenorul vicecampioanei României

FANATIK.RO a anunţat că Mihai Teja este antrenorul care o să îl înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB, iar Gigi Becali a confirmat. Patronul FCSB-ului a recunoscut că se gândeşte la tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş pentru a o pregăti pe vicecampioana României.

Mihai Teja nu e singurul antrenor din Liga 1 Betano de pe banca tehnică a FCSB-ului. Gigi Becali susţine că şi Dan Alexa ar putea să fie interesant pentru vicecampioana României, dar nu a vrut să intre în detalii.

Mihai Teja, prima variantă de antrenor pentru FCSB

“Mai am timp să mă gândesc la cine o să aduc. Teja… Sunt mai mulţi! Nu pot să îmi dau seama la ora asta. Poate să fie Teja”, a fost declaraţia lui Becali, care apoi a vorbit şi despre o altă variantă.

“Poate să fie Dan Alexa… Reghecampf are echipă… Nu ştiu! O să văd. Eu ştiu că Reghe are o ofertă. Nu pot să vă spun acum cum m-a convins Dan Alexa pentru că o să râdeţi. Cum să mă convingă pe mine Anamaria Prodan să aleg antrenor? Nu îi dau voie să îmi propună. Ţin la ea ca o prietenă pentru că e soţia lui Reghe. Nu există să vină ea să îmi propună. Sunt alte motive care îl recomandă pe Alexa la Dinamo, dar să vedem. Am şi eu ideile mele… Eu aşa gândesc! Nu am avut niciodată de pierdut pe ideile mele”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2.

Mihai Teja, prima variantă de antrenor pentru FCSB
Mihai Teja, prima variantă de antrenor pentru FCSB

Dan Alexa e antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi, echipă care nu a mai câştigat în Liga 1 Betano din septembrie! Într-un interviu pentru FANATIK, Alexa afirma că nu şi-ar dori să fie în pielea lui Nicolae Dică şi că i-ar fi greu să accepte o ofertă de la FCSB. 

  • FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019