News

Cine e și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Are un succes nebun într-un domeniu pe care românii au început să-l aprecieze de curând

Pe Cristian Tudor Popescu îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă fiul său cel mare, Tudor. În ce domeniu are un succes important.
22.10.2023 | 20:32
Cine e si cu ce se ocupa fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu Are un succes nebun intrun domeniu pe care romanii au inceput sal aprecieze de curand
Cine e și cu ce se ocupă Tudor, fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Domeniul în care are un mare succes. Sursa foto: viva.ro / europafm.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut de întreaga opinie publică din România. Puțini știu însă cine este fiul cel mare al lui CTP și cu ce se ocupă acesta.

Cine e și cu ce se ocupă Tudor, fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Domeniul în care are un mare succes

După Revoluție, Cristian Tudor Popescu s-a remarcat prin comentariile extrem de tăioase în presa scrisă și audio-vizuală. CTP are o carieră impresionantă. Este jurnalist, critic de film, dar și un mare pasionat și cunoscător de tenis.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de familia și de viața sa personală, Cristian Tudor Popescu a fost tot timpul o persoană discretă. Gazetarul a fost căsătorii de patru ori, iar din prima căsătorie are doi băieți. E vorba de Tudor în vârstă de 35 de ani și Cristian.

În jurul celui mai mic a existat un uriaș scandal în urmă cu mai bine de un deceniu. În vara lui 2012 s-a scris în presa din țara noastră că el nu a putut susține examenul de Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Motivul: avea două corigențe. Apoi a picat în toamnă, când a luat 3.1 la matematică. Într-un final, acesta a reușit să ia, totuși, BAC-ul în anul 2014, cu media generală 6.36.

Mult mai realizat pare a fi băiatul cel mare al lui CTP. Tudor este implicat în domeniul cultural, în cinematografie. A fost actor, apoi tehnician de sunet și imagine. La ora actuală, tânărul deține o firmă de producție audio-video.

ADVERTISEMENT

Compania sa este implicată în mai multe producții cinematografice de succes din România. Putem aminti aici pelicula de un important succes pe piața internă, ”Taximetriștii”, notează publicația Viva.

Sursa citată mai scrie că fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu este și editorul de sunet al renumitei producții cinematografice ”Tenis”, în care personajul principal este interpretat de actorul Andi Vasluianu.

ADVERTISEMENT

Dar cariera lui Tudor nu se rezumă doar la producția cinematografică. El este pasionat și de muzică. În prezent, face parte din două trupe ”The Pixels” și ”Penny Chillin’”, alături de care are concerte în toată țara.

ADVERTISEMENT