News

Cine e Spiderman de la Românii au Talent? Daniel Marica a făcut show la PRO TV

05.04.2019 | 22:46
Cine e Spiderman de la Romanii au Talent Daniel Marica a facut show la PRO TV

Daniel Marica a uimit jurații și nu numai cu numărul său! Bărbatul i-a făcut pe cei din sală să aștepte cu sufletul la gură următorul său pas. Mihai Petre:“Cred că ești eroul tuturor baieților care sunt acum în fața micilor ecrane”, a spus dansatorul, după ce a vizionat momentul artistic al lui Daniel Marica.

Daniel Marica aka Spiderman, a uimit jurații de la Românii au Talent

Cu un număr de parkour excepțional, Danil Marica a încins spriritele din platoul emisiunii Românii au Talent.  Din păcate, fanii emisiunii au menționat în comentarii că numărul a fost cam slab, iar că Mihai Petre a adăugat un comentariu nepotrivit jurizării.

”Serios…că o să renunț să mă uit la arogantul de Mihai Petre . Cine a fost cu ideea să revină aici? Cred că mai sunt oameni care tot la fel consideră. Este bun pe ce face fără doar și poate, dar, luați unul care se face mai plăcut, măcar”, a fost unul din comentariile cliplui cu momentul lui Spiderman. 

Daniel Marica

Cu un număr de parkour excepțional, Daniel Marica aka Spiderman a trecut în etapa următoare!Mihai Petre:"Cred că ești eroul tuturor baieților care sunt acum în fața micilor ecrane" >http://bit.ly/2OOAY69

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 5. April 2019

Andra, despre cum a împăcat proiectele ”Românii au talent”, ”Vocea României junior”

“Proiectele au fost în perioade diferite, nu s-au suprapus. Când aveam filmări pentru ”Românii au talent” nu aveam și pentru ”Vocea României” și atunci, puteam să îmi dozez efortul și să am timp de cariera mea muzicală. Dar da, am avut nevoie să fiu convinsă puțin, deși vocea din interiorul meu îmi spunea să am încredere în mine. Contează când Cătălin îmi spune că nu are nicio îndoială că pot duce la bun sfârșit toate proiectele.

El mă ambiționează foarte mult. Eva e mare fan ”Vocea României”, este mare dansatoare și cântăreață. David a iubit mereu ”Românii au talent” și își propune să învețe să facă trucuri de magie sau să aibă o trupă rock și să participe cu ea la preselecții. Cătălin e fanul meu oricum, e soțul meu, și iubit, și cel mai bun prieten, nu ratează aproape nicio apariție a mea.”