News

Cine este, de fapt, Mihai, fiul lui Andrei Pleșu, suspect într-un dosar de trafic de droguri

05.04.2019 | 15:27
Cine este Mihai, fiul lui Mihai Pleșu? Numele lui se află într-un dosar cu trafic de droguri

Fiul filosofului Andrei Pleșu a fost ridicat în cursul zilei de vineri de către polițiștii antidrog. De asemenea, alte 7 persoane sunt implicate în același dosar în care se află și numele lui Mihai Pleșu. Acesta a fost dus la audieri la Biroul de Crimă Organizată al Poliției Capitalei. Urmează ca fiul lui Andrei Pleșu să fie transportat la Iași, loc în care va avea loc ancheta principală.  În urma percheziției, au fost identificate și ridicate500 de grame de canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

Cine este Mihai Pleșu?

Mihai Pleșu ste unul dintre cei doi copii ai filosofului. Acesta și-a petrecut copilăria în Balta Albă, iar mulți dintre tovarășii săi au ajuns în spatele gratiilor în urma diverselor infracțiuni înfăptuite. Mihai Pleșu a avut 4 căsnicii, de două ori cu aceeași femeie. “Taică-miu îmi zice:Tu ai un hobby: din când în când, te mai insori’“, relata acesta într-un interviu pentru kmkz.ro. “M-a pocnit o singură dată, cînd o făcusem lată rău de tot, era să rămîn repetent.

M-a pocnit la modul că mi-a dat cu cărţile în cap, eram în clasa a opta, tot într-a opta, a fost un an greu. Însă ţin minte şi-acum că şi eu, şi Matei am avut o teamă, dar teama pe care ţi-o dă respectul faţă de cineva. Ţi-era ruşine. Am fi preferat să ne bată. Cînd taică-miu se punea să ne ţină discursuri, era groasă rău, ne spunea că ducem vieţi mediocre. Eu duceam o viaţă de cowboy şi Matei ducea o viaţă de subinginer, aşa eram repartizaţi. Şi acum ne mai aduce aminte, cîteodată, treaba asta“,  a mai adaugat el.

Cine este fiul lui Andrei Pleșu, Mihai?
Cine este fiul lui Andrei Pleșu, Mihai?

Fiul lui Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii antidrog au realizat o percheziție în urma căreia au fost identificate: 500 de grame de canabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunţit canabisul, pastile ecstasy, ciuperci halucinogene. Surse din rândul anchetatorilor susțin faptul că Mihai Pleșu va fi dus la Iași pentru audieri.

Tags: