Fotbal intern

Cine este fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali: “La anul va avea salariu de 50.000 de euro”

18.07.2019 | 10:30
Cine este fotbalistul care la cucerit pe Gigi Becali La anul va avea salariu de 50000 de euro

Gigi Becali a fost cucerit total de unul dintre fotbaliştii din lotul lui Bogdan Andone. Florin Tănase este dorit de New York Red Bulls, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK, dar patronul FCSB nu este dispus să-l cedeze pe atacantul de 24 de ani.

Cine este fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali: “Cum să-l vând pe cel mai bun jucător român?”

Florin Tănase este fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali, iar patronul vicecampioanei României a anunţat că atacantul de 24 de ani este netransferabil. În plus, în funcţie de performanţele europene, jucătorul ar putea să primească o mărire salarială consistentă.

“Nu-l vând pe Florin Tănase! Cum să-l vând pe cel mai bun jucător român? Este peste Coman și Man. E serios, se antrenează bine, muncește mult. Trage echipa după el. O să-i măresc salariul ca să nu plece. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, îi dau 20.000 de euro pe lună. La anul, dacă ajungem în Champions League, o să aibă 50.000 de euro pe lună. Și îl țin aici. El poate juca la orice echipă din lume la ora actuală, chiar și la Barcelona. Nu-l vând pentru că dacă mă duce în Europa League îmi aduce mai mulți bani. E fabrică de bani! E producător de bani”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Flori Tănase este fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)
Flori Tănase este fotbalistul care l-a cucerit pe Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)

Florin Tănase, start foarte bun de sezon

Florin Tănase are un start foarte bun de sezon şi a reuşit să marcheze două goluri în tot atâtea meciuri pentru FCSB. Reuşitele atacantului de 24 de ani au venit în victoria obţinută în faţa lui Milsami Orhei, scor 2-0, din turul 1 preliminar din Europa League.

În prezent, Florin Tănase are, conform site-ului transfermarkt.com, o cotă de piaţă evaluată la 3.000.000 de euro. Transferat în vara anului 2016 de la Viitorul, fotbalistul a jucat 112 meciuri pentru FCSB şi a înscris 28 de goluri.