Life

Cine este iubita actriței Rebel Wilson. Ea și Ramona Agruma au ținut relația ascunsă

Rebel Wilson a devenit mamă la 42 de ani. Cu toate astea mulți se întreabă cine este femeia care reușește să o facă fericită.
09.11.2022 | 15:22
Cine este iubita actritei Rebel Wilson Ea si Ramona Agruma au tinut relatia ascunsa
Ramona Agruma și Rebel Wilson și-au asumat relația în vara acestui an. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rebel Wilson a devenit cunoscută odată cu rolul din celebrul serial de televiziune ”Bogat Pride”, unde a fost și protagonistă.

Cine este Ramona Agruma, iubita actriței Rebel Wilson

Iubita sa, însă, Ramona Agruma, nu este prea cunoscută publicului larg și mai mereu a fost o apariție discretă. Trebuie menționat faptul că cele două au ținut ascunsă poveste de dragoste o bună perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

De abia în urmă cu câteva luni și-au asumat public relația, având în vedere că pe lume urma să vină și fiica lor.

Ramona Agruma este designer de bijuterii, iar numele ei nu l-am auzit însă decât în momentul în care Rebel Wilson a vorbit public despre faptul că are o relație cu o femeie.

ADVERTISEMENT

În luna iunie, Rebel Wilson și Ramona Agruma au spus că ”iubirea poate avea și o altă formă”, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lor, într-un moment cât se poate de potrivit.

Rebel Wilson a devenit mamă la 42 de ani

În urmă cu doar o zi, cele două au avut parte de minunea vieții lor. Rebel Wilson a publicat o imagine pe contul personal de socializare cu fiica sa și a ținut să îi mulțumească public mamei-surogat la care a apelat pentru toate eforturile depuse în cele nouă luni de sarcină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alături de imaginea publicată cu cea mică, Rebel Wilson a mai scris și un mesaj emoționant, care confirmă faptul că aceasta este în sfârșit o femeie împlinită din toate punctele de vedere și este pregătită pentru ce va urma.

”Nici nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos! Sunt veșnic recunoscătoare tuturor celor care au fost implicați, acest lucru a durat ani de zile… dar am vrut să mulțumesc în mod special superbei mele mame surogat care a purtat-o și a născut-o.  

ADVERTISEMENT

Sunt pregătită să îi ofer micuței Roycie toată dragostea imaginabilă. Învăț repede…mult respect pentru toate mămicile de acolo! Sunt mândră să fiu în clubul vostru”, se arată în postarea publicată de Rebel Wilson pe contul personal de Instagram.

Amintim că recent, o altă relație de acest tip a fost făcută publică. Miss Universe Argentina 2019 s-a căsătorit cu Miss Grand Puerto Rico 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: