Sporturi

Cine este şi cum arată iubita învingătorului de la Turneul Campionilor 2018, Alexander Zverev! Galerie foto

07.12.2018 | 22:20
Cine este si cum arata iubita invingatorului de la Turneul Campionilor 2018 Alexander Zverev Galerie foto

Cine este şi cum arată iubita germanului Alexander Zverev. Mezinul familiei Zverev are parte doar de reuşite, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Germanul în vârstă de 21 de ani, învingător la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, după o finală disputată contra liderului mondial din ATP, Novak Djokovic, are parte de împliniri şi pe plan personal.

Zverev, considerat asul tinerei generaţii a jucătorilor din sportul alb, are parte de o poveste de iubire ca-n filme. Fratele mai mic al familiei Zverev a ţinut foarte mult la intimitatea sa până acum, dar de curând nu a mai rezistat şi a împărtăşit cu lumea-ntreagă fotografii din vacanţă alături de iubita lui, Olya Sharypova, o tânără alături de care Zverev a petrecut în urmă cu câteva zile clipe greu de uitat în Insulele Maldive. Cei doi au surprins cu fotografiile publicate pe reţelele de socializare.

Cum arată iubita învingătorului de la Turneul Campionilor 2018

Alexander Zverev a devenit cel mai tânăr câştigător al Turneului Campionilor din ultimul deceniu, după ce a reuşit să-i învingă atât pe Roger Federer, cât şi pe Novak Djokovic. La doar 21 de ani şi 212 zile, germanul a demonstrat că este speranţa vie a tinerei generaţii de jucători, care a aşteptat o vreme bună de timp pentru a confirma la acest nivel că sportul alb respiră şi prin intermediul altor jucători decât Federer, Nadal şi Djokovic. Compatriotul său, marele Boris Becker, este de părere că Zverev e cel mai bun dintre tinerele speranţe ale Next Gen.

“Pentru o lungă perioadă de timp, am vorbit despre faptul că tenisul are nevoie de feţe noi şi de noi jucători foarte buni. El a demonstrat că e cel mai bun dintre cei care vin din urmă”, a declarat Becker, ultimul tenismen din Germania care reuşise să se impună la Turneul Campionilor, înainte de tânărul Zverev.