News

Cine este Vito Schnabel, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Câți bani are în realitate celebrul milionar

05.04.2019 | 17:17
Mădălina Ghenea a fost surpinsă alături de noul său iubit

Mădălina Ghnea este una dintre cele mai frumoase și râvnite românce. De-a lungul anilor, top modelul a cucerit inimile unora dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, relația sa cu Leonardo Dicaprio ținând pentru multă vreme prima pagină în ziarele de scandal. Iată că acum Mădălina a bifat o nouă cucerire.

Mădălina Ghenea iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima româncei

Mădălina Ghenea are parte din nou de fiorii dragostei, după despărțirea de Matei Stratan ,cu care top modelul are și o fetiță, pe nume Charlotte. Deși frumoasa româncă nu a comentat niciodată zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de tatăl copilului său, iată că paparazzii au surprins-o recent în compania altui bărbat.

Este vorba despre Vito Schnabel, un dealer de artă în vârstă de 32 de ani, în compania căruia Mădălina pare să-și fi regăsit fericirea. Cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare, în timp ce se sărutau cu pasiune.

Vito Schnabel este noul iubit al Mădălinei Ghenea
Vito Schnabel este noul iubit al Mădălinei Ghenea

Vito Schnabel, noul iubit al Mădălinei Ghenea

Pe 1 aprilie, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în timp ce se relaxa pe o plajă din St. Barts, o insulă din Marea Caraibelor, în compania dealerului de artă Vito Schnabel. Din imagini se poate observa cum cei doi se țin de mână și se sărută cu patimă semn că relația este cât se ăpate de serioasă și bărbatul a reușit să cucerească inima mult râvnitei românce.

Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Eleveția. De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat ființă în 2003, în New York.

Mădălina  Ghenea a avut relații mediatizate cu unii dintre cei mai cunoscuți și râvniți bărbați de la Hollywood, printre care îi amintim pe Michael Fassbender și Leonardo DiCaprio. De asemenea, românca a fost logofită cu un alt mare actor din Cetatea Filmului, Gerard Butler.