Fotbal intern

Cine sunt juniorii care merg în cantonamentul FCSB: “A subordonat-o deja pe Dinamo”

10.01.2019 | 17:22
Cine sunt juniorii care merg in cantonamentul FCSB A subordonato deja pe Dinamo

FCSB a plecat joi în cantonamentul din Spania, iar Mihai Teja a luat şase juniori în stagiul de pregătire de la Costa del Sol. Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, i-a lăudat pe tinerii fotbalişti şi a susţinut că Adrian Niţă este una dintre vedetele în devenire ale echipei, ironizându-i pe rivalii de la Dinamo.

“Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după sărbători va fi şase, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist. Mai departe, alături de cei care au făcut parte din lot, mă refer la Ducan sau Moldovan, se adaugă Perianu, titular la echipa naţională U16 şi Niţă, pe care îl văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine. A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă, o sa auziţi de el”, a declarat Mihai Stoica.

Cine sunt juniorii care merg în cantonamentul FCSB. Ce amicale are echipa antrenată de Mihai Teja

Răzvan Ducan, Daniel Toma, Ovidiu Perianu, Adrian Niţă, Tudor Moldovan şi Cristian Dumitru sunt juniorii pe care Mihai Teja i-a luat în cantonamentul de iarnă al lui FCSB. Vicecampioana României se va antrena la Costa del Sol, iar jucătorii au efectuat vizita medicală pe 8 ianuarie.

Cine sunt juniorii care merg în catonamentul FCSB. Mihai Stoica i-a lăudat pe puşti
Cine sunt juniorii care merg în catonamentul FCSB. Mihai Stoica i-a lăudat pe puşti

În Spania, FCSB va juca trei meciuri amicale, cu FC Luzern (Elveţia, 17 ianuarie), cu Shanghai Greenland Shenhua (China, 20 ianuarie) şi cu Dinamo Kiev (Ucraina, 23 ianuarie). Formaţia antrenată de Mihai Teja ocupă locul doi în Liga 1 Betano, la şase puncte în spatele lui CFR Cluj. Pe 2 februarie, în etapa a 22-a, vicecampioana României va juca primul meci din campionat, împotriva Dunării Călăraşi.

Tags: