Sport

Cine transmite la TV meciul România – Olanda de la EURO 2018 de handbal! Primul pas spre semifinale

09.12.2018 | 10:32
Cine transmite la TV meciul Romania  Olanda de la EURO 2018 de handbal Primul pas spre semifinale

România – Olanda, primul meci al tricolorelor din grupele principale de la EURO 2018 de handbal feminin din Franţa, se va disputa duminică, de la ora 19:00, şi va fi transmis în direct la TV. Fanii selecţionatei antrenate de Cristina Neagu le vor putea susţine pe Cristina Neagu şi compania din faţa televizoarelor.

Meciul România – Olanda va fi transmis în direct de TVR HD şi TVR 1, la fel ca toate partidele disputate de selecţionata antrenată de Ambros Martin. Româncele sunt neînvinse, la fel ca şi olandezele, iar duelul din sala “Palais des Sports Jean Weille” din Nancy va fi important pentru calificarea în semifinalele.

România – Olanda de la EURO 2018 de handbal, transmis la TV şi pe Internet

Meciul România – Olanda din grupele principale de la EURO 2018 de handbal feminin va putea fi urmărit în România la TV şi pe Internet. Pe lângă TVR HD şi TVR 1, partida de la Nancy va putea fi urmărită şi online, pe portalul TVR+ (TVR Plus). Toate fazele importante vor putea urmărite, în timp real, începând cu ora 19:00, pe site-ul FANATIK.RO. În străinătate, fanii României pot urmări partida pe EHF TV.

Cine transmite la TV meciul România - Olanda de la EURO 2018 de handbal. Primul pas spre semifinalele de la Paris
Cine transmite la TV meciul România – Olanda de la EURO 2018 de handbal. Primul pas spre semifinalele de la Paris

România – Olanda este primul meci al celor două selecţionate în grupele principale de la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Înaintea meciului direct, cele două nu au cunoscut înfrângere şi pornesc cu şanse mari în lupta pentru calificarea în semifinalele competiţiei. După duelul cu Olanda, selecţionata antrenată de Ambros Martin va mai juca împotriva Spaniei, pe 11 decembrie, ora 19:00. O zi mai târziu, de la aceeaşi oră, România va întâlni Ungaria la Nancy. Toate meciurile româncelor de la Campionatul European de handbal feminin din Franţa vor putea fi urmărite pe TVR HD şi TVR 1. Final Four-ul competiţiei, semifinalele şi finalele, se vor disputa pe 14 şi 16 decembrie la Paris.