Fotbal international

Cine transmite la TV Slavia Praga – CFR Cluj în play-off Champions League

28.08.2019 | 10:17
Cine transmite la TV Slavia Praga  CFR Cluj in playoff Champions League

Miercuri, 28 august, de la ora 22:00, se va juca în capitala Cehiei returul play-off-ului pentru calificarea în grupele Champions League dintre Slavia Praga şi CFR Cluj. Campioana României are o misiune dificilă, pentru că a pierdut pe teren propriu prima manşă cu scorul de 1-0, la capătul unui meci în care cel mai corect ar fi fost un rezultat de egalitate, Slavia fiind mai bună în prima repriză, când a şi înscris, iar CFR în a doua, când a avut o bară şi un penalty ratat.

Cine transmite la TV Slavia Praga – CFR Cluj în play-off Champions League

Meciul de la Praga suscită un mare interes în continuare şi în România, tocmai datorită faptului că echipa lui Dan Petrescu nu a făcut deloc un meci rău în tur, fiind egala cehilor, dar nu a avut şansa de a scoate cel puţin un rezultat de egalitate, care ar fi fost mult mai echitabil în raport cu desfăşurarea partidei. Jocul va putea fi vizionat pe toate cele trei posturi de televiziune de la noi care au cumpărat drepturile de difuzare ale partidelor din Champions League: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus.

Şi presa cehă atrage serios atenţia jucătorilor de la Slavia să se mobilizeze la maxim pentru a evita orice surpriză. “Românii nu vor veni să facă act de prezenţă şi ar fi o mare greşeală să se cread că s-a jucat deja calificarea la Cluj. CFR va face totul pentru a întoarce rezultatul din tur şi a arătat în a doua repriză că are şi reale argumente pentru a face acest lucru” – a scris Denik Sport.

Slavia Praga – CFR Cluj la TV. Partida va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Nicolae Stanciu e convins că va fi la greu ca în meciul tur

Şi internaţionalul român care îmbracă tricoul Slaviei şi la Cluj a avut o evoluţie apreciată, Nicolae Stanciu, este convins că va fi un meci greu, aşa cum a fost şi în tur. El spune că la Cluj echipa sa a avut şi noroc, pentru că gazdele au ratat acel 11 metri şi că Ţucudean şi Omrani vor trebui păziţi bine la jocul retur, fiind cei mai periculoşi jucători de la CFR.

Din păcate pentru forţa de atac a clujenilor argentinianul Emanuel Culio nu s-a putut reface nici acum după accidentarea suferită în returul din turul 2 preliminar, la Tel Aviv şi acest lucru poate conta în rău pentru faza de construcţie a echipei. Forma bună a celor doi români din avanposturi, Ciprian Deac şi Alexandru Păun poate însă ajuta mult la întoarcerea rezultatului sau măcar la un 1-0 care să aducă prelungirile.