Fotbal intern

Cine va arbitra FC Voluntari – FCSB din ultima etapă a Ligii 1 Betano! CCA a trimis un central din Craiova

01.03.2019 | 21:27
artida FC Voluntari - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat a Ligii 1 Betano, va fi arbitrată de Sebastian Colțescu

Partida FC Voluntari – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat a Ligii 1 Betano, va fi condusă la centru de un arbitru din Craiova. Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat că la întâlnirea de pe stadionul Anghel Iordănescu a fost delegat Sebastian Colțescu. Această numire vine la doar cțteva zile de la scandalul iscat de delegarea bucureșteanului Marius Avram la derby-ul FCSB – U Craiova 3-2.

Brigadă de arbitri din Oltenia la meciul FC Voluntari – FCSB din ultima etapă a Ligii 1 Betano

Sebastian Colțescu va fi ajutat la meciul FC Voluntari – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat a Ligii 1 Betano, de asistenții Marius Nicoară din Drobeta Turnu-Severin şi Daniel Mitruţi din Craiova, iar rezervă a fost desemnat Horia Mladinovici din București. Observatorii de arbitri la partida de la Voluntari va fi Eduard Dumitrescu din Pitești, iar Mihai Stancu din București va fi observator de joc.

Partida FC Voluntari – FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Tot sâmbătă, de la ora 13:00, va avea loc întâlnirea Gaz Metan – Dunărea Călăraşi. Brigada de arbitri de la Mediaș este formată din centralul Lucian Rusandu, asistenții Imre-Laszlo Bucsi și Vlad Bârleanu și rezerva Marian Barbu. Observatori vor fi Costin Ioan Toma și Aurel Beldeanu.

Sebastian Coltescu îi arată cartonașul roșu lui Mihai Roman în meciul FCSB - CFR Cluj
Sebastian Coltescu îi arată cartonașul roșu lui Mihai Roman în meciul FCSB – CFR Cluj

Scandal cu Marius Avram la FCSB – U Craiova 3-2

În runda precedentă, FCSB a învins U Craiova cu scorul de 3-2, dar oltenii au contestat vehement prestația arbitrului Masrius Avram și au declarat că nu înțeleg de ce un central din București este pus să conducă un meci d epe teren propriu al unei formații din Capitală. Înaintea jocului, președintele Marcel Popescu a spus că delegarea lui Avram este neinspirată, iar după meci directorul sportiv Silvian Cristescu a catalogat ca ”șmecherească” prestația ”centralului”.

De altfel, Silvian Cristescu le-a cerut și celorlalte formații din provincie să se alieze cu Universitatea Craiova în demersul lor de a cere Federației Române de Fotbal și Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu mai delege ”fluierași” din București la meciurile echipelor din Capitală. Greșelile numeroase făcute de arbitri în ultima perioadă nu au rămas fără impact, iar președintele CCA, Kyros Vassaras, i-a băgat în ședință pe aceștia.