Fotbal intern

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni? Oficialii “câinilor” ar fi luat deja decizia. EXCLUSIV

30.07.2019 | 20:15
Cine va sta pe banca lui Dinamo in meciul cu Academica Clinceni Oficialii cainilor ar fi luat deja decizia EXCLUSIV
Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni Oficialii câinilor ar fi luat deja decizia FOTO: Iliuta Daniel Popa si Andrei Sin in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 27 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

La Dinamo este un haos total în acest debut din Casa Pariurilor Liga 1. Ultimii în clasament şi fără gol marcat după trei etape, dinamoviştii sunt de aproape două săptămâni fără antrenor principal, după ce toate discuţiile cu potenţialii înlocuitori ai lui Neagoe au căzut. În aceste condiţii, FANATIK a aflat că oficialii dinamovişti ar fi luat deja decizia şi pe bancă împotriva Academicii va sta Sebastian Moga. 

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni? Şefii merg pe mâna lui Sebastian Moga

“Secundul” lui Neagoe a condus echipa în ultima etapă, în meciul cu CFR Cluj, pierdut de “câini” cu 0-1, în final de meci. Moga a condus echipa de când Eugen Neagoe a suferit un stop cardio respirator pe banca tehnică, în timpul meciului cu Universitatea Craiova.

Deşi au fost negocieri cu mai mulţi antrenori: Leo Grozavu, Viorel Moldovan sau Dorinel Munteanu ( din informaţiile FANATIK, primul antrenor contactat), discuţiile nu s-au materializat şi niciunul dintre aceşti tehnicieni nu a fost de acord cu condiţiile propuse de Negoiţă.

În aceste condiţii, Sebastian Moga este varianta pe care dinamoviştii o au la îndemână şi la care vor apela cel puţin în următoarea etapă: “Am promovat cu Chindia, mergem mai departe, împreună cu suporterii, jucătorii şi toţi cei care sunt alături de noi vreau să ne îndeplinim obiectivul. Nu ar fi fost etic şi moral să plec de la Târgovişte. Apreciez faptul că Dinamo s-a interesat de serviciile mele, dar am hotărât să rămân la Chindia. Îmi doresc un stadion plin la Ploieşti, cu CFR, şi o atmosferă senzaţională. Împreună putem bate campioana”, a fost mesajul lui Moldovan la adresa conducerii.

Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni? Oficialii "câinilor" ar fi luat deja decizia
Cine va sta pe banca lui Dinamo în meciul cu Academica Clinceni? Oficialii “câinilor” ar fi luat deja decizia FOTO: Sebastian Moga, antrenorul lui Dinamo

Moga a sărit la fani: “Eu ştiu alţi suporteri, am alte amintiri”

Leo Grozavu a refuzat oferta lui Dinamo şi după meciul cu CFR Cluj nu s-a sfiit să îi critice pe dinamovişti pentru înfrângere: “Dacă eram antrenor, astăzi aș fi jucat altfel. Ca să îți propui să câștigi trebuie să abordezi mai agresiv jocul. Era clar că CFR va introduce mulți jucători noi, dar nu aveai de unde să știi cum va arăta exact. Era de așteptat însă că vor suferi la nivelul relațiilor de joc. Cred că era nevoie de mai mult curaj. Când abordezi cu trei jucători defensivi la mijloc se întâmplă asta”

Sebi Moga nu s-a sfiit să îi critice pe fanii lui Dinamo: “Eu ştiu alţi suporteri, cunosc alţi suporteri, am amintirea altor suporteri, care strigau Sebi Moga- Lombardo (n.r., alintul fanilor, comparație cu Attilio Lombardo, mijlocașul legendar al Sampdoriei de la începutul anilor 90), îţi dădeau curaj… şi Dănciulescu, că am jucat şi cu el în echipă, Danciulescu- Del Piero… Astea le am eu în memorie, asta e în mintea mea, îţi dădeau curaj. Ăia sunt suporterii de care eu îmi amintesc. Nu ştiu ce vor să facă.. aruncă cu petarde, nu ştiu, asta e altceva, nu mă priveşte pe mine”, a fost mesajul tăios al tehnicianului după confruntarea cu CFR Cluj.

Dinamo va reveni în “Ştefan cel Mare” pentru meciul cu Academica Clinceni. Este o confruntare între ultimele clasate din Casa Pariurilor Liga 1, care va avea loc vineri, de la ora 21:00.