Sport

Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu Farul. Decizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate cine va sta pe banca tehnică a Universității Craiova la meciul cu Farul Constanța, după plecarea lui Ivaylo Petev.
10.04.2024 | 13:22
Cine va sta pe banca Universitatii Craiova la meciul cu Farul Decizie surprinzatoare a lui Mihai Rotaru Exclusiv
Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu Farul. Decizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Ivaylo Petev au ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului înaintea confruntării cu Farul Constanța, așa cum site-ul nostru a anunțat. FANATIK a aflat în exclusivitate că Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor fi pe bancă la următorul duel din SuperLiga.

Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu Farul. Decizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru

Mandatul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova s-a încheiat după înfrângerea din derby-ul cu FCSB.  Tehnicianul bulgar și Mihai Rotaru au ajuns la un acord pentru încheierea colaborării, iar „alb-albaștrii” au stabilit și cine urmează să stea pe bancă cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor fi pe banca tehnică a Universității Craiova la confruntarea cu Farul Constanța. Ambii nu sunt la prima experiență de acest fel, fostul jucător de la Rapid fiind și în staff-ul lui Petev.

Ionuț Stancu a fost antrenor secund în staff-ul lui Ivaylo Petev, iar Dragoș Bon lucrează în cadrul clubului Universitatea Craiova. Acesta s-a ocupat de Centrul de Copii și Juniori de la gruparea din Bănie, după ce Corneliu Papură a părăsit prima echipă a oltenilor.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului a colaborat cu antrenori de top la Universitatea Craiova, precum Cristiano Bergodi, Marinos Ouzounidis, Laurențiu Reghecampf și Eugen Neagoe. Dragoș Bon i-a condus de pe margine și în calitate de interimar în mai multe rânduri pe olteni.

Universitatea Craiova este în căutarea unui antrenor pentru următoarele etape din play-off. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gâlcă este favorit să preia banca tehnică a „alb-albaștrilor” după plecarea lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev l-a enervat pe Sorin Cârțu la derby-ul cu FCSB: „Mă ia capul”

Orice șansă pentru titlu a fost spulberată pentru „alb-albaștri” după înfrângerea din derby-ul cu FCSB. Universitatea Craiova este la 10 puncte în spatele „roș-albaștrilor”, iar obiectivul este calificarea în preliminariile Conference League.

Sorin Cârțu l-a distrus pe Ivaylo Petev după FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0. Legenda „alb-albaștrilor” nu înțelege ultimele experimente din primul „11” al grupării din Bănie, dar și schimbarea lui Andrei Ivan de la pauză.

ADVERTISEMENT

„Nu joc de la început cu Markovic? Fă o echipă, dar tu faci niște experimente. O nebunie, nu știu cum gândește, ce analize. Mă ia cu capul. Nu știu dacă a fost accidentat Ivan sau a fost schimbat el așa. Păi tu mergi pe Blesa?

Ce ți-a făcut în prima repriză, de-l accepți pe Blesa și nu îi dai lui Ivan să joace, să joace el în atac central. Pentru mine dezamăgirea mare nu e în seara asta, cât e cu Galați. N-am exploatat șansa aia a câștigării unui trofeu”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

  • 20 de partide a stat Ivaylo Petev pe banca Universității Craiova
  • 10 victorii, 5 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri este bilanțul bulgarului
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța