Fotbal intern

Ciprian Deac o laudă pe FCSB: ”O echipă foarte valoroasă, de nivelul lui Lazio! Suntem departe de titlu”

03.02.2020 | 08:21
Ciprian Deac o lauda pe FCSB O echipa foarte valoroasa de nivelul lui Lazio Suntem departe de titlu
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a fost desemnat omul meciului CFR – FCSB 1-0. Mijlocașul lui CFR Cluj a lăudat echipa patronată de Gigi Becali, cu toate că bucureștenii nu au avut nici măcar un șut pe poartă în partida pierdută în Gruia.

FCSB, echipă de nivelul celor de la Lazio

Deac a comparat-o pe FCSB cu Lazio, explicând cât este de importantă victoria obținută de formația clujeană. ”Eu mă bucur că nu a dispărut spiritul CFR-ului, o echipă bătrână după cum se spune prin ziare. Ați văzut ce înseamnă dăruirea!

ADVERTISEMENT

Noi știam că avem un meci foarte greu, contra unei echipe valoroase de nivelul lui Celtic, Lazio, Rennes. Știam că dacă nu alergăm mai mult ca ei nu avem șansă să îi batem”, a explicat Deac.

Ciprian Deac îl apără pe arbitrul Istvan Kovacs

Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost criticat de antrenorul Bogdan Vintilă sau de fotbalistul Florinel Coman de la FCSB, însă Ciprian Deac nu crede că arbitrajul a influențat rezultatul partidei:

ADVERTISEMENT

”Eu am vrut să preiau să mă duc singur cu portarul, Planic m-a lovit peste picioare. Mai multe las experții din studio să dezbată”.

Fotbalistul „feroviarilor” clujeni avertizează, totuși, că titlul e departe de a fi câștigat în ciuda victoriei obținute în fața rivalei de la FCSB. ”Am simțit tot timpul că putem câștiga, pentru că am stat bine în teren și am alergat toți.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că ei și-au creat nici măcar o singură ocazie. Suntem departe de titlu, în play-off se înjumătățesc punctele și acolo va fi o luptă strânsă. Nu doar cu FCSB, mai e Astra, Craiova, Viitorul, Mediaș”, a concluzionat Deac.

CFR Cluj este lider în Casa Pariurilor Liga 1 în acest moment, cu 47 de puncte, cu opt mai multe față de FCSB. Echipa pregătită de Bogdan Vintilă are un meci mai puțin disputat, contra celor de la FC Voluntari, și s-ar putea apropia în cazul unei victorii la cinci puncte de clujeni.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Astra Giurgiu îți împart momentan podiumul, cu 40 de puncte fiecare. Ultimele două locuri din play-off sunt disputate de FC Botoșani (36 puncte), Gaz Metan Mediaș (36 puncte) și FC Viitorul (35 puncte). Dinamo București (31 puncte) are șanse pur teoretice de a mai prinde ultimul loc de play-off.

ADVERTISEMENT
Tags: