Fotbal intern

Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul! Ce echipă va folosi denumirea

04.09.2018 | 18:34
Ciprian Marica sa decis ce face cu numele Farul Ce echipa va folosi denumirea

Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul. Telenovela de la malul Mării Negre s-a terminat după ce s-au consumat mai multe episoade în care nimeni nu a ştiut cu exactitate ce se va întâmpla cu denumirea celui mai cunoscut club de fotbal din Constanţa.

Fostul internaţional român a decis ca numele să fie purtat de echipa AS CS Farul Constanţa, formaţie nou-înfiinţată şi care evoluează în Liga 4. Clubul va deveni FC Farul şi va fi continuitoarea echipei constănţene care a intrat în faliment în urmă cu doi ani. Anterior, Ciprian Marica negociase şi cu SSC Farul, care ocupă locul 12 în Liga 2.

Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul

Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul. “Am intrat în posesia drepturilor de utilizare a mărcii FC Farul şi le-am cedat către AS CS Farul, care, de luni se va numi FC Farul Constanţa. Am trimis înştiinţare oficială şi la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa asupra faptului că AS CS Farul are drept de utilizare a mărcii FC Farul şi de a evolua sub numele de FC Farul”, a declarat Ciprian Marica pentru Ziua de Constanţa.

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Ciprian Marica a obţinut brandul Farul în această vară, când a plătit 41.300 de euro la licitație, el fiind reprezentat de Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei.

Ce l-a deranjat pe Ciprian Marica la SSC Farul

Ciprian Marica a povestit recent cum au decurs discuţiile cu SSC Farul. “Din punctul meu de vedere, acesta a fost un obiectiv primordial, atunci când am cumpărat brandul Farul. Voiam să discutăm, să luăm o decizie împreună, să vedem ce e de făcut. Să-ţi spun ceva: când am venit aici, nimeni nu m-a susţinut. Absolut nimeni! Din toate părţile veneau la mine avertismente. Dar, peste toate, am spus că vreau să mă conving personal. Unde am greşit eu? Am greşit atunci când am zis ca SSC Farul să desemneze un om, să discutăm. Mi-au spus: „Nu, să vii în faţa noastră!“. Băi, nici chiar aşa! Nu am ajuns nici aşa, să vin să mă puneţi voi la zid! Am convenit să trimită un delegat. Asta a fost greşeala mea, că am discutat cu unul singur. Acest Muzaca, vicepreşedinte şi angajat la club avea nişte interese personale. Când s-a întors de la întâlnirea cu mine, le-a transmis ce-a vrut el. Muzaca îl avea pe Mihăilescu (n.r. – fost lider de galerie la Farul, membru fondator al actualului club) în spate. Ei doi făceau tot felul de lucruri. Aveau interese. Ei doi sunt singurii care au interesea acolo, la SSC Farul. Iar Muzaca, vicepreşedinte, îl lasă pe Mihăilescu să vorbească, să iasă în faţă. Iar Mihăilescu n-are nicio funcţie la club. El nu vorbeşte în numele nimănui. Nu e oficial, n-are nicio treabă cu ei. Sunt acuzat de toate prostiile de un om care n-are calitate oficială”, a povestit fostul internaţional român.

Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul. O echipă din Liga 4 va purta denumirea
Ciprian Marica s-a decis ce face cu numele Farul. O echipă din Liga 4 va purta denumirea