Fotbal intern

Claudiu Niculescu a fost idolul lui Florinel Coman. “Încerca să îl copieze”

22.11.2018 | 23:19
Claudiu Niculescu a fost idolul lui Florinel Coman Incerca sa il copieze

Claudiu Niculescu a fost idolul lui Florinel Coman! O spune primul antrenor din cariera fotbalistului care acum joacă pentru FCSB, Nicușor Baldovin. Coman încerca să copieze modul în care Niculescu executa loviturile libere și visa să ajungă într-o zi la Dinamo, dar a ajuns în cele din urmă să joace pentru rivali și să marcheze în poarta “câinilor.”

FANATIK a mers acasă la Florinel Coman și a stat de vorbă cu primul lui antrenor. Astfel am aflat că puștiul pe care Becali speră să ia 100 de milioane de euro o iubea pe Dinamo în copilărie și își dorea de mic să devină vârf de atac, dar și că a avut un moment în carieră în care a fost la un pas să se lase de fotbal. În cele din urmă, Coman a semnat cu Viitorul Constanța, de unde a fost cumpărat de FCSB.

Claudiu Niculescu a fost idolul lui Florinel Coman

Și dacă tot a fost dinamovist în copilărie, aflăm acum că idolul său a fost Claudiu Niculescu. “Tatălui lui Florinel îi plăcea fotbalul, ştiu că erau o familie de dinamovişti. Când eşti mic îţi place echipa la modă, Dinamo era în vogă, abia câştigaseră campionatul în 2007, aveau echipă bună. Ştiu că încerca să copieze modul în care executa Claudiu Niculescu loviturile libere. Şi culorile clubului nostru sunt tot alb şi roşu, pentru că managerul nostru simpatizează cu Dinamo”, a declarat Nicușor Baldovin pentru Pro X.

Florinel Coman a jucat în 40 de partide pentru FCSB, a marcat 11 goluri și a dat 10 pase de gol. Înainte de a ajunge la FCSB, Coman a prins 47 de meciuri pentru Viitorul Constanța, echipă pentru care a marcat de 6 ori, reușind și 8 pase  de gol. Cumpărat de Gigi Becali cu 3 milioane de euro, Florinel Coman este cotat acum la 1,5 milioane, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.