Life

Clipe de groază pentru Lolrelai, în plină zi, în București: ”A venit salvarea și poliția”

Clipe de groază pentru Lolrelai, în plină zi, în București. Vedeta a fost șocată de ceea ce a putut să trăiască în Capitală.
21.01.2024 | 14:55
Clipe de groaza pentru Lolrelai in plina zi in Bucuresti A venit salvarea si politia
Clipe de groază pentru Lolrelai în plină zi, în București. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lolrelai a trecut prin momente de groază în București. S-a întâmplat în plină zi, iar influencerița a chemat și poliția de urgență. Oamenii legii au intervenit, iar o salvare s-ar fi deplasat și ea la fața locului.

Clipe de groază pentru Lolrelai în plină zi, în București

Clipe de groază pentru Lolrelai în plină zi în Capitală. Influencerița se afla pe stradă, când a observat un bărbat căzut pe jos. Deși multă lume trecea pe lângă el, nimeni nu s-a oprit și nu i-a oferit niciun ajutor.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, povestește aceasta, oamenii îl ocoleau. Ea și o doamnă însă și-au făcut curaj și s-au oprit, iar ce a urmat apoi a lăsat-o fără cuvinte pe Lolrelai. Aceasta a sunat de urgență la 112.

”Eu nu înțeleg cum se poate să vezi un om pe stradă și să nu te oprești. Singurele care s-au oprit eram eu cu o doamnă. Noi eram în trafic. Este uimitor. Un om căzut pe stradă și nimeni din trecători nu a simțit nevoia să îl întrebe ce are sau ce se întâmplă”, a spus Lolrelai, pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Influencerița a chemat salvarea

Ambele femei au chemat salvarea, care a ajuns la fața locului rapid. De asemenea, s-a deplasat și poliția. Iar ce a fost mai rău abia apoi a urmat, pentru că influencerița a fost de-a dreptul șocată.

Mai exact, deși autoritățile s-au deplasat la fața locului, nimeni nu i-a acordat îngrijiri bărbatului. Deși acesta sângera și era plin de răni, dar și agresiv, nu s-a putut face nimic în cazul lui.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi avut probleme cu alcoolul și de altfel, ar fi refuzat chiar el transportul la spital. Pentru că știe ce înseamnă acest lucru foarte bine, având în vedere cele întâmplate în familia sa, momentul a fost cu adevărat unul devastator pentru Lolrelai.

”Am chemat salvarea, eu cu cealaltă doamnă. A venit și salvarea, și poliția. Niciunul dintre cei de la salvare sau poliție nu i-au acordat nici îngrijiri, nici nimic, pentru că dânsul era un pic agresiv, chiar dacă sângera”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că Ștefania Costache, cunoscută sub numele de Lolrelai, și-a pierdut părinții din cauza consumului de alcool. Mai exact, mama sa a murit de Paște, iar tatăl său s-a stins din viață în Ajun de Crăciun, în același an.

ADVERTISEMENT