Life

Lolrelai-Ștefania Costache, adevărul din spatele TikTok-ului! Câți bani se fac și ce spune despre Victoraș Micula, cel mai mare donator: “Adoră înjosirea celorlalți”

Ștefania Costache, cunoscută drept Lolrelai sau „blonda lui Bendeac”, după apariția de la iUmor”, a vorbit sincer despre cea mai neagră perioadă din viața ei, dar și despre cum și-a găsit refugiul pe TikTok.
11.08.2022 | 11:37
LolrelaiStefania Costache adevarul din spatele TikTokului Cati bani se fac si ce spune despre Victoras Micula cel mai mare donator Adora injosirea celorlalti
Ce părere are Ștefania Costache despre Victoraș Micula, cel mai mare donator de pe TikTok.
ADVERTISEMENT

Ștefania Costache este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut și jucătoare de pe TikTok. Recunoaște că a făcut bani frumoși din această platformă, însă, chiar dacă era de așteptat să-i investească într-o afacere, aceștia au fost folosiți în cu totul alte scopuri. Lolrelai, căci acesta este numele pe care preferă să-l folosească, a trecut în anul 2020 prin clipe cumplite, iar online-ul a ajutat-o să se pună pe picioare din mai multe puncte de vedere.

Ștefania Costache, viața de dincolo de TikTok: „2020 a fost anul în care m-am întrebat dacă am murit și am ajuns în iad”

Ștefania Costache e cunoscută fie ca Lolrelai, nume cu care se prezintă și pe care îl preferă, fie drept „blonda lui Bendeac”, după ce l-a dat pe spate cu aparițiile sale de la iUmor. 

ADVERTISEMENT

După primul pseudonim este cunoscută și în mediul online. Este activă și pe Instagram, dar mai ales pe TikTok, acolo unde face live-uri și este implicată în jocuri care-i aduc și câștiguri financiare. Motivul pentru care a început să petreacă timpul pe această platformă, însă, este unul trist.

„Fac TikTok dinainte să existe treaba asta cu meciurile. Făceam live pe TikTok imediat ce mi-am pierdut mama, pentru că erau mult mai mulți oameni decât pe Instagram, oameni obișnuiți cu interacțiunea. Adică, platforma deja avea pregătiți oameni care vorbeau cu tine, nu ca pe Instagram.

ADVERTISEMENT

O perioadă de câteva luni de zile intram aproape în fiecare seară și mă jucam jocuri de cuvinte cu oamenii, astfel încât să-mi treacă timpul mai repede pe timp de noapte. Nu era chiar confortabil pentru mine să stau singură după ce am pierdut-o pe mama”, a declarat Ștefania Costache, în exclusivitate, pentru FANATIK.

„O domnișoară care făcut 50.000 de euro într-o săptămână”

Între timp, lucrurile pe TikTok s-au schimbat, iar acum este printre primii 10 în clasamentul săptămânal, un top în care ajungi în funcție de câte puncte și cadouri îți donează susținătorii, acestea din urmă se transpun în bani.

ADVERTISEMENT

„Ulterior, s-a instaurat acest clasament. M-am trezit deodată în topul săptămânal și, de acolo, lucrurile au devenit destul de simple, pentru că sunt o fire destul de competitivă și, văzând că mă aflu pe o poziție de pe care să pot crește, mi-am dorit să cresc. Și asta am și făcut. Vreme de șase luni de zile am avut grijă să mă mențin în primii 10 jucători”, ne-a spus Lolrelai.

Din varii motive, Ștefania preferă să nu dezvăluie suma totală pe care a câștigat-o din TikTok, însă a oferit un exemplu din care oamenii să-și extragă propriile concluzii.

ADVERTISEMENT

„Fiecare poziție în clasament înseamnă mai mulți bani. Pot spune cât câștigă cel mai bun jucător sau care este cel mai mare câștig al unui jucător. Este vorba despre o domnișoară care făcut 50.000 de euro într-o săptămână, Andreea Bostănică, dacă nu mă înșel”, a adăugat aceasta.

“Blonda lui Bendeac” spune că TikTok-ul a ajutat-o să scape de datorii

Banii câștigați nu i-a investit într-o afacere, așa cum era de așteptat, ci au ajutat-o să ducă o viață normală după pierderea părinților săi. Tânăra a fost nevoită să se descurce de una singură cu toate cheltuielile, iar acest lucru nu a fost deloc unul ușor pentru ea.

„Nu pot spune că i-am investit într-o afacere, mai ales că eu, repet, am făcut treaba asta pe TikTok într-o perioadă foarte neagră a vieții mele, în care m-am trezit cu datorii după pierderea părinților, datorii de sute de milioane care trebuiau acoperite.

M-am trezit cu pomeni, numai crucile sunt vreo 200 de milioane ( n.r lei vechi), când le schimbi la un an. Nu știam chestiile astea. Practic, TikTok-ul m-a ajutat să ies din datorii și să duc o viață normală, în niciun caz să fac o afacere”, a dezvăluit Lolrelai, pentru FANATIK

Lolrelai și-a pierdut ambii părinți la o distanță de câteva luni

Anul 2020 a fost unul în care viața i-a scos multe obstacole în cale Ștefaniei Costache. Mai întâi, și-a pierdut mama în ziua de Paște, iar tatăl său a decedat doar câteva luni mai târziu, înainte de Crăciun. Aceasta ne-a mărturisit că s-a trezit brusc într-o realitate cruntă, în care nu-și permitea nici măcar să-și plătească chiria.

„Părinții mei au avut o problemă cu băutura și tot băutura a fost cea care le-a adus, cumva, sfârșitul înainte de vreme. Mama mea avea ciroză alcoolică, am pierdut-o în ziua de Paște.

Iar tatăl meu…evident, că fiind cu mama, beau, relativ, la fel de mult împreună, doar că pe tata depresia și pierderea mamei l-au împins să ia decizia să nu mai mănânce și să nu mai bea, și să prindă și Crăciunul din anul ăla tot cu mama.

A fost un fel de sinucidere asistată, chiar dacă l-am internat cu forța. 2020 a fost anul în care m-am întrebat dacă am murit și am ajuns în iad”, a recunoscut Lolrelai.

Victor Micula, cel mai mare donator de pe TikTok

Cât se poate de sinceră, Lolrelai a mărturisit că, în fiecare zi, este surprinsă că TikTok-ul produce bani. Încă nu a înțeles mecanismul după care funcționează și nici motivul pentru care oamenii aleg să ofere bani. Iar când vina vorba de asta, Victor Micula este cunoscut drept unul dintre cei mai mari donatori de pe platformă.

Totuși, afaceristul nu se află pe lista susținătorilor fideli ai Ștefaniei Costache, iar ea este de părere că nici nu va fi cazul. Nu are tocmai o părere bună despre Victoraș Micula, dar nu se ferește să o spună public, mai mult, el fiind la curent cu ceea ce se întâmplă.

„Victor Micula este, în momentul de față, cel mai mare donator de pe TikTok. Nu suntem prieteni, nu este unul dintre susținătorii mei. A fost doar la începutul lui pe TikTok. Acum vreo 7-8 luni de zile a trecut pe la toți jucătorii. La momentul acela, a trecut și pe la mine, dar nu este susținătorul meu. Este susținătorul anumitor persoane și unei anumite categorii de persoane în care nu mă încadrez”, ne-a spus Ștefania Costache.

Ștefania Costache, despre Victoraș „E păcat să ai atâția bani și să n-ai educație”

Din punctul de vedere al lui Lolrelai, donatorii de pe TikTok au ca motive principale fie hrănirea propriului ego, fie promovarea propriei afaceri, iar Victoraș Micula face parte din prima categorie.

„Ca donator câștigi atenție. Dacă ești o persoană grandomană, îți hrănești grandomania într-un mare fel. Beneficii materiale ai dacă îți promovezi o afacere, dar la Micula nu a fost cazul. Sunt oameni care își promovează afaceri și oameni care își promovează propriul nume. Oameni care se asociază pe o anumite categorie de jucători, de șmecheri. Avem foarte mult circ. Micula nu va fi donatorul meu. Nu a fost și nici nu va fi foarte curând, pentru că live-urile mele oferă alt tip de conținut.

Din păcate, deși este personaj foarte bogat la noi în țară, se pare că adoră înjosirea celorlalți și, atunci, îl voi găsi pe genul ăsta de live-uri. El știe părerea mea despre el. Au existat foarte multe înțepături, că e păcat să ai atâția bani și să n-ai educație. Totuși, să știi că vine, chiar dacă-l și înțep uneori, mai dă, așa, câte un cadouaș”, a precizat Lolrelai.

Ce spune Lolrelai despre presupusa relație cu Iancu Sterp: „Fiecare a înțeles ce a vrut”

În primăvara anului 2022, în spațiul public au apărut mai multe imagini în care Lolrelai și Iancu Sterp păreau destul de apropiați. S-a vorbit atunci despre o presupusă relație, însă niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească prea mult pe această temă.

Când vine vorba despre subiect, Ștefania păstrează discreția, în continuare, și se rezumă la a spune că ea și Iancu au fost și sunt prieteni.

„Nu pot să răspund la întrebarea asta atâta timp cât nu mă sfătuiesc și cu el. Pot spune că am fost prieteni și suntem prieteni, restul, că am lăsat de înțeles amândoi, cumva. Fiecare a înțeles ce a vrut”, ne-a răspuns Lolrelai.

Tot pe TikTok, cei  doi au avut și un meci oficial în care au strâns bani pentru un caz umanitar. Cel care pierdea era provocat să doarmă o noapte, pe saltea, în Piața Constituției din București. Din respect pentru cei care au donat, ambii au îndeplinit misiunea.

stefania costache lolrelai iancu sterp
Lolrelai și Iancu Sterp au dormit pe jos în Piața Constituției.
Foto: Fanatik

„Eu nefăcând provocări, am ales ca, atunci când le fac, să fie ceva special și, fiind prietenă cu Iancu, i-am propus să facem un meci oficial, astfel încât, banii pe care-i strângem din acel meci să-i donăm unei doamne, mama unei colege, unei artiste, care avea nevoie de o operație de cancer. Nu a contat că a pierdut el, pentru că amândoi am făcut această provocare”, a afirmat Lolrelai.

Medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Ștefania Costache, încă în libertate: „Sunt femei care se află în pericol în fiecare zi în care omul e liber”

Ștefania Costache a vorbit și despre incidentul nefericit în urma căruia susține a fost abuzată sexual de medicul său stomatolog. Deși a depus plângere și a făcut toate demersurile legale care țineau de ea, dosarul nu a ajuns încă în instanță.

„Doctorul încă e liber, dar lucrăm la asta. Vreau să cred că se lucrează la asta. Tot ce a ținut de mine, eu am făcut. Deocamdată, după doi ani jumătate de când s-a petrecut fapta, este, încă, doar un dosar penal, de 500 și ceva de pagini.

Nu a ajuns în instanță, deși am depus plângere pentru tergiversarea dosarului, am și câștigat-o în instanță. Aveau termen procurorii să trimită dosarul în instanță până la 30 iunie, deocamdată n-am niciun răspuns.

Probabil după ce se termină vacanța asta. Se mișcă 100% românește și  cazul ăsta. Sunt femei care se află în pericol în fiecare zi în care omul e liber”, ne-a explicat Ștefania.

Ștefania Costache a participat și la Splash! Vedete la apă

Chiar dacă experiența de la iUmor a dezamăgit-o, Ștefania Costache și-a testat limitele și în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

„Am participat la Splash, săptămâna trecută. Pe 2 septembrie se difuzează. Ca și celelalte experiențe din tv, toate m-au ajutat să descopăr lucruri în plus despre mine, câteodată bune, câteodată lucruri de care nu sunt chiar mândră, dar la care lucrez.

Mi-a fost frică și, într-un final, am învățat să lucrez și cu frica, mai mult decât o făceam deja. Nu sunt accidentată, sunt încă sănătoasă tun. Probabil voi reveni și la anul, mai bine decât anul ăsta”, a povestit Ștefania Costache, pentru FANATIK. 

 

ADVERTISEMENT
Tags: