News

Codrin Ștefănescu, reacție după moțiunea de cenzură: ”Textul e plin de ură”

12.06.2019 | 20:42
Codrin Stefanescu reactie dupa motiunea de cenzura Textul e plin de ura
ADVERTISEMENT

Fostul economist, Codrin Ștefănescu critică aspru textul moțiunii de cenzură formulat de Partidul Național Liberal (PNL) și consideră că, este un joc dur formulat pe spatele românilor doar pentru a pune mâna pe putere. Fostul secretar general al Partidului Social Democrat (PSD) susține că, acest text nu ar trebui votat de nimeni deoarece instigă la violență.

Codrin Ștefănescu critică asupra textul moțiunii de cenzură

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu a atac moțiunea de cenzură depusă de PNL la Parlament și consideră că, textul formulat instigă la violență. Totodată, politicianul mai crede că, textul moțiunii de cenzură este „grotesc” și că, pentru PNL totul este „un joc pe spatele românilor prin care un grup bine conturat încearcă să pună mâna pe putere.”
În plus, Codrin Ștefănescu este de părere că, nimeni nu ar trebui să voteze acest text. Fostul economist a criticat în termeni duri moțiunea de cenzură formulată de PNL. „Ei consideră că tot ceea ce fac în Parlament este un fel de Popa-Prostul. Este un joc jucat pe spatele românilor.”, referindu-se aici la PNL.
„E îngrozitor la ce nivel de jos a ajuns politica promovată de Orban. Textul acestei moțiuni este plin de ură, de venin, de otravă, e un text antidemocratic. Incită la toate tipurile de violență. Circul începe cu Gigel Știrbu citind acest text și cu declarația doamnei Turcan care spune că jocul este pentru România. Pentru PNL totul e un joc, România e un joc.”, mai spune acesta.
Codrin Ștefănescu a criticat dur textul moțiunii de cenzură
Codrin Ștefănescu a criticat dur textul moțiunii de cenzură scris de PNL și crede că, instigă la violență
Sursa foto: hepta.ro

Codrin Ștefănescu nu vede cu ochi buni textul moțiunii de cenzură

„Din ce înțeleg din textul moțiunii e că premierul trebuie să se ducă la închisoare pentru niște fapte pe care le vede Orban și mințile lor luminate. Mai mult PSD trebuie să fie interzis cu totul și să interzică și milioane de votanți și membri de partid pentru că ei au câștigat”, a completat Codrin Ștefănescu.

„Cred că nici ei nu vor vota acest text. După textul lor suntem în război cu Comisia de la Veneția, cu toată lumea. Fraților, cu toate supărările voastre, chiar nu se poate să aprobați o asemenea chestie, acest text grotesc, care incită la violență. Oamenii ăștia vor să pună mâna pe Guvern, și în felul acesta să conducă România. Eu fac un apel şi la Ponta, şi la foştii noştri colegi din PSD şi le spun în felul următor. Fraţilor, cu toate supărările voastre, chiar nu puteţi vota o asemenea mizerie de text, chiar nu se poate să aprobaţi o asemenea aberaţie care incită la violenţă. Nu se poate să votaţi aşa ceva, este imposibil. Eu recomand tuturor să citească şi să îşi facă cruce, ca să înţeleagă toată lumea cine vrea să ajungă la putere”, a spus Codrin Ştefănescu, la postul de televiziune Antena 3.