Fotbal intern

Conducere de titlu pentru Voluntari! Patru conducători cu nume pentru Liga 1!

21.06.2018 | 17:15
Conducere de titlu pentru Voluntari Patru conducatori cu nume pentru Liga 1

Voluntari a reușit evitarea retrogradării în liga a doua, la meciul de baraj, învingând-o la penalty-uri pe Chindia Târgoviște. După salvare, clubul din Voluntari a luat două decizii importante pentru viitorul clubului, antrenorul Adrian Mutu a fost demis, iar Dan Leasă a părăsit echipa în semn de protest pentru decizia Consiliului de Administrație.

Mutu mai avea contract încă un an cu Voluntari, decizia fiind mai surprinzătoare în condițiile în care fostul internațional și-a îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare. De altfel, el a spus că nu a fost anunţat de nimeni de demitere. Multe nume importante au fost vehiculate pentru preluarea băncii tehnice a clubui, printre care Costel Gâlcă, dar și o revenire a fostului tehnician, Claudiu Niculescu.

Viitoare conducere a clubului are în componență nume importante ale fotbalului românesc. Daniel Opriţa va fi antrenorul echipei, iar Ioan Andone a fost convins să fie manager general. În plus, Florentin Dumitru îi va lua locul lui George Galamaz, care şi-a anunţat plecare dinaintea finalului de sezon, Gabi Popescu va fi consilier, iar Iulian Miu va fi şi el în staff.

Întăriri la nivelul conducerii pentru Voluntari. Plan pentru un sezon liniștit în Liga 1

Planul de reorganizare de la Voluntari este normal dacă ținem cont de rezultatele echipei din ultimele sezoane. Dacă în rezonul recent încheiat, clubul s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare, după victoria obținută la penalty-uri în fața Chindiei Târgoviște, nici în celelalte sezoane petrecute în prima divizie a fotbalului romanesc rezultatele nu au fost în conformitate cu așteptarile.

În toate cele trei sezoane desfășurate cu sistem play-off și play-out, clubul din Voluntari s-a clasat în ultimele 8 echipe. În precedentele două stagiuni din Liga 1, clubul din Ilfov s-a clasat pe locul 9, acum 2 sezoane și pe 12, locul de baraj în sezonul 2015-2016.