Fotbal intern

Constantin Budescu, motivul real al rupturii de Al Shabab! Ce a făcut la baza FCSB din Berceni. EXCLUSIV

24.07.2019 | 22:06
Constantin Budescu motivul real al rupturii de Al Shabab Ce a facut la baza FCSB din Berceni EXCLUSIV
Constantin Budescu, motivul real al rupturii de Al Shabab! Ce a fost la baza FCSB de la Berceni. EXCLUSIV FOTO: Constantin Budescu saluta publicul dupa meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru play off-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala

Constantin Budescu se pregătește să își rezilieze contractul cu Al Shabab. Fosta echipă a lui Marius Șumudică nu îl mai dorește pe “Magician”, iar FANATIK a aflat motivul real al rupturii. Mijlocașul a suferit o accidentare în luna februarie și, chiar dacă a revenit pe teren, în continuare resimte dureri și are nevoie de recuperare. 

Constantin Budescu, motivul real al rupturii de Al Shabab! S-a recuperat la baza FCSB din Berceni

Arabii nu mai vor să îl țină accidentat pe Budescu și vor să îl dea afară, deși fotbalistul mai are doi ani de contract cu gruparea saudită. Mai mult, din informațiile FANATIK, Constantin Budescu a fost câteva zile la baza FCSB din Berceni, acolo unde a urmat un program de recuperare.

Oficialii roș-albaștrilor vor să îl repatrieze pe Constantin Budescu în această vară și speranțele au crescut odată cu vizita “decarului” în baza de pregătire, însă rămâne de văzut dacă Budescu va lăsa salariile tentante din Golf pentru o întoarcere la FCSB.

Constantin Budescu a jucat un singur sezon la FCSB, fiind vândut la finalul stagiunii trecute la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. A fost unul dintre primele transferuri ale lui Marius Șumudică la echipa saudită, ulterior fiind acontat și Valerică Găman, un alt copil de suflet al lui “Șumi”.

Constantin Budescu, motivul real al rupturii de Al Shabab! Ce a fost la baza FCSB de la Berceni. EXCLUSIV
Constantin Budescu, motivul real al rupturii de Al Shabab! Ce a fost la baza FCSB de la Berceni. EXCLUSIV FOTO: Constantin Budescu saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Are oferte din Golf! Oficialii FCSB îl așteaptă la echipă

Accidentarea suferită la genunchi în luna februarie l-a ținut pe bară timp de 3 etape, iar apoi Budescu a început să fie din nou folosit, însă până la finalul campionatului nu a mai fost integralist decât în două meciuri semn că accidentarea nu l-a lăsat, așa cum se așteptau cu toții. Mai mult, Budescu are în continuare probleme medicale, fapt ce i-a convins pe saudiți să îi rupă contractul.

În acest moment sunt șanse minime ca Budescu să continue la Al Shabab, însă este tentat de alte oferte din zona Golfului. În cazul în care niciuna dintre ofertele arabilor nu îl va convinge, “Budi” are varianta de a se întoarce la FCSB, el având ușile deschise la echipa roș-albastră. De altfel, Budescu a spus în repetate rânduri că dacă se va întoarce în România, va juca doar la FCSB.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu
  • 500.000 de euro pe an este salariul lui Budescu