Sport

Continuă scandalul dintre Valentino Rossi și Marc Marquez! Italianul l-a umilit chiar în conferința de presă. Video

07.09.2018 | 21:22
Continua scandalul dintre Valentino Rossi si Marc Marquez Italianul la umilit chiar in conferinta de presa Video

Scandalul dintre piloții de motociclism viteză Valentino Rossi și Marc Marquez continuă. Un nou episod s-a petrecut joi în timpul conferinței de presă premergătoare Marelui Premiu al statului San Marino, atunci când spaniolul, campion mondial la zi, i-a întins mâna italianului pentru a se împăca, dar ”Doctorul” a refuzat și și-a lăsat rivalul fără replică.

Cu câteva zile înainte, Marc Marquez declarase că nu are nicio problemă cu Valentino Rossi și ar vrea să se împace cu el. Întrebat în conferința de presă în care au stat unul lângă celălalt  dacă acceptă pacea, italianul a fost la început elegant: ”Nu știu de ce ar trebui să fac pace cu el pentru că nu avem nicio problemă. E bine așa cum suntem”.

Valentino Rossi și Marc Marquez continuă scandalul: ”M-a dezgustat / A căzut cerul pe mine”

Pilotul spaniol a părut mulțumit de răspunsul rivalului său și i-a întins mâna pentru a se împăca. Numai că în acel moment scandalul dintre Valentino Rossi și Marc Marquez a intrat într-o nouă eră. Italianul i-a zâmbit ironic și a refuzat să dea mâna cu el, iar Marquez a spus: ”Vedeți? Nu e nimic de făcut”.

La finalul conferinței de presă, în cadrul unor interviuri separate, Valentino Rossi a afirmat că s-a simțit dezgustat de încercarea pilotului spaniol: ”M-a dezgustat pentru că a părut așa o scenă din filmul The Blues Brothers, când John Belushi merge în biserică și vede lumina. Așa că mă dezgustă, dar am dreptul să decid cum reacționez, nu? Nu trebuie să facem tam-tam, nu e o chestie importantă. Relația noastră personală nu e importantă. E o chestie între mine și Marc, atât, nu interesează pe nimeni altcineva. Suntem doi piloți care concurează și important e să avem liniște pentru a ne face bine treaba. Pentru mine, discuțiile astea sunt pierdere de timp”.

Scandalul dintre piloții de motociclism viteză Valentino Rossi și Marc Marquez continuă, un nou episod petrecându-se înaintea Marelui Premiu al statului San Marino
Scandalul dintre piloții de motociclism viteză Valentino Rossi și Marc Marquez continuă, un nou episod petrecându-se înaintea Marelui Premiu al statului San Marino

La rândul său, Marc Marquez s-a declarat mâhnit de gestul italianului: ”Când am auzit că spune că nu e nicio problemă între noi am simțit că e momentul să-i întind mâna. A căzut cerul pe mine când am văzut că refuză, dar viața merge mai departe, nu-i nimic. Din partea mea nu e nicio problemă. Sunt mulțumit, fericit și nu există probleme. Mi-am recunoscut vina când am greșit. Viața merge mai departe”.

Conflictul dintre Rossi și Marquez a început în 2015

Conflictul dintre Valentino Rossi și Marc Marquez a început în 2015, atunci când cei doi piloți s-au șicanat și și-au aruncat cuvinte grele la două curse din Moto GP. Anul acesta, în Argentina, Marc Marquez l-a scos de pe circuit pe Valentino Rossi. Chiar dacă motociclistul spaniol şi-a cerut scuze la boxe, septuplul campion mondial a lansat un atac furibund la finalul cursei.

Suporterii italieni nu au putut sta deoparte în acest scandal și înaintea Marelui Premiu al Italiei, pe un deal din apropierea circuitului de la Mugello, au săpat un mormânt cu o piatră funerară pe care apărea numele lui Marc Marquez și pe care mai erau trecute data nașterii (17.02.1993) și cea a decesului (03.06.2018), ziua în care urma să aibă loc cursa de Moto GP.