Fotbal intern

Contra, telefoane surpriză de când e selecţioner! Cine l-a sunat şi pentru ce!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să...
29.09.2017 | 00:05
Contra telefoane surpriza de cand e selectioner Cine la sunat si pentru ce

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

CONTRA TELEFOANE SURPRIZA! „ALO, COSMIN? SCUZE! IA-MĂ!”. Numirea lui Cosmin Contra la echipa naţională i-a încântat pe unii şi i-a speriat pe alţii. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI care au fost primele telefoane surpriză primite de nou selecţioner, cine l-a căutat şi de ce! De la rugăminţi la promisiuni! Ce le-a răspuns selectionerul! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

DINAMO. ALBIN CONTRA DINAMO! CINE ÎI FĂCEA SCHIMBĂRILE LUI CONTRA! Mijlocaşul uruguayan plecat pe uşa din dos de la Dinamo a stricat prietenia cu fostul antrenor şi cu managerul Adi Mutu, pe care îi atacă dur într-un interviu incendiar pe care îl puteţi citi ÎN EXCLUSIVITATE în FANATIK-ul de VINERI! Dezvăluirile lui Albin contra Dinamo! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAŢIONALĂ. CONTRAEXPERTIZĂ. CUM IEŞIM DIN GROAPĂ. Într-o perioadă tulbure pentru naţionala României, calificarea ratată lamentabil şi viitorul incert al unor fotbalişti care cu greu îşi mai găsesc loc în fotbalul mare trasează linia de start a mandatului de selecţioner al lui Cosmin Contra. Pe care îl aşteaptă nu meciuri amicale, de palmares, ci o grupă valorică modestă la debutul în Liga Naţiunilor. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI totul despre noua competiţie europeană şi ce şanse avem să mai urcă o „urnă”!

ECHIPA NAŢIONALĂ. IGNORAŢI DE SELECŢIONERI. Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu şi Cristoph Daum i-au tratat cu indiferenţă pe fotbaliştii străini din Liga 1 care au obţinut cetăţenia română. Citiţi motivele, dar şi ce mai poate fi „reparat” din mers numai în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. „GRANZII” CU PICIOARE DE LUT. Ultimele două etape din campania de calificare la CM 2018 ar putea aduce mari surprize, mai bine spus mari deziluzii unor echipe cu mari pretenţii. Află din FANATIK-ul de VINERI care sunt acestea, dar şi care sunt „fericitele” deja calificate!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. RĂZBOI ÎN PARADIS. În paradisul parizian. Conflictul Neymar – Cavani, în ciuda tuturor pupăturilor de paradă şi de imagine dintre cei doi, a transformat vestiarul celei mai bogate echipe din Franţa într-un cazan clocotind de frustrări. Aflaţi adevăratul motiv al scandalului dintre brazilian şi uruguayan  din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. A TREIA OARĂ-I CU… CRAMPOANE?  Chiar dacă nu mai e pe val şi presa îl cam critcă, chiar dacă noul antrenor al lui Anderlecht l-a lăsat pe bancă la primul său meci, Alex Chipciu are şi motive să fie fericit. Află-le din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Tags: