News

Corina Ungureanu s-a înscris în Pro România. Prin ce partide a mai trecut fosta gimnastă

08.05.2019 | 09:47
Corina Ungureanu sa inscris in Pro Romania Prin ce partide a mai trecut fosta gimnasta

Mutare surpriză reușită de Partidul Pro România. Formațiunii politice conduse de fostul premier al României, Victor Ponta i s-a alăturat nimeni alta decât Corina Ungureanu. Fostă gimnastă, aceasta și-a motivat decizia prin faptul că „niciun partid nu spune nimic despre sportul românesc” . Ungureanu a pozat în trecut pentru celebra revistă pentru adulți Playboy (VEZI imagini în GALERIA FOTO)

Corina Ungureanu revine în politică

Fostă gimnastă și antrenoare de talie mondială, Corina Ungureanu nu se află la prima experiență pe scena politică din România. În iunie 2011, s-a înscris în UNPR, un an mai târziu făcând parte din PSD Ploiești, orașul său natal. A demisionat ulterior, anunțându-și  candidatura ca independent pentru alegerile europarlamentare din 2014. În vara aceluiași an, s-a înscris însă în PNL.

Iată că acum a fost convinsă să se alăture partidului condus de fostul lider social-democrat, Victor Ponta, și se declară hotărâtă să muncească „pentru domeniul cel mai iubit de români, alături de Pro România”.

Corina Ungureanu a fost una dintre gimnastele românce de talie mondială.
Corina Ungureanu a fost una dintre gimnastele românce de talie mondială.

Reacția Corinei Ungureanu, după ce s-a înscris în Pro România

De ce Pro România? Pentru că nici un partid nu spune nimic despre sportul românesc, despre problemele grave cu care ne confruntăm începând cu infrastructura (baze de antrenament), deblocarea posturilor pentru tehnicieni în sporturile prioritare pentru România, salarizarea antrenorilor şi personalului din cluburile sportive, bugetele mizerabile care se dau cluburilor sportive şi multe alte probleme care au dus la lipsa rezultatelor la nivel internaţional. Nimeni nu conştientizează rolul social şi economic al sportului. Am ales să vorbesc şi să muncesc eu pentru domeniul cel mai iubit de români şi am ales s-o fac alături de Pro România” , a scris Corina Ungureanu, într-o postare publicată pe contul personal de Facebook.

Mi-aş dori ca oamenii să-mi respecte această decizie şi să aibă încredere în mine. Am făcut rezultate pentru România ca sportivă, acum încerc şi ca antrenor, dar pot să pun umărul şi la construcţia unui plan pe termen lung pentru domeniul pe care îl iubim cu toţii! Vrem să mai auzim imnul României? Da! Atunci, la treabă cu capul sus că e mult de muncă!” , a adăugat fosta gimnastă, dublă campioană mondială, în 1997 și 1999.

Tags: