News

Cornel Dinicu , despre incendiului de la Ferma Dacilor: ”Vinovații se pregătesc să fugă din țară”

Cornel Dinicu lansează o nouă teorie legată de cauzele incendiului de la ferma Dacilor. Patronul pensiunii nu acceptă varianta unui accident.
13.01.2024 | 22:21
Cornel Dinicu  despre incendiului de la Ferma Dacilor Vinovatii se pregatesc sa fuga din tara
Cornel Dinicu vrea să rezolve misterul incendiului de la Ferma Dacilor înaintea anchetatorilor / Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Cu toate că ancheta pare să conducă mai mult spre o defecțiune a sistemului electric, patronul pensiunii Ferma Dacilor continuă să susțină că a fost o mână criminală.

Cornel Dinicu susține că doi moldoveni i-au incendiat complexul

Cornel Dinicu lansează o nouă ipoteză, din spatele gratiilor, acolo unde se află în prezent. El susține că doi angajați s-ar afla în spatele incendiului care a provocat moartea a opt persoane.

ADVERTISEMENT

Patronul îi suspectează pe doi cetățeni moldoveni, și crede că aceștia au pus foc intenționat. În prezent, mai spune Dinicu, aceștia ”se pregătesc să părăsească țara”, pentru a-și pierde urmele, arată Antena 3.

Potrivit sursei citate, Cornel Dinicu a depus și o plângere penală, în care indică o mână criminală drept sursă a incendiului de la Ferma Dacilor. O altă variantă vehiculată în presă, în urmă cu câteva săptămâni, indica prezența unui piroman în zonă, despre care autoritățile ar fi știut de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Patronul Fermei Dacilor arată cu degetul spre autorități

Până în prezent, ipotezele lansate de Cornel Dinicu nu au putut fi probate, iar anchetatorii par tentați să meargă pe varianta suprasolicitării rețelei electrice. Asta în condițiile în care pensiunea nu avea autorizațiile în regulă și era racordată ilegal la rețeaua electrică.

Drept răspuns, Dinicu arată cu degetul spre autorități și spune că acestea i-au pus permanent bețe în roate, în obținerea autorizațiilor necesare funcționării.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinicu spune că nu vrea să fie tratat cu blândețe de oamenii legii și că își asumă vina, în cazul în care aceasta va fi dovedită.

Totuși, el nu înțelege de ce procurorii refuză să-i audieze pe cei doi moldoveni, pe care el i-a indicat drept posibil suspecți.

ADVERTISEMENT

Dinicu, în arest preventiv

În prezent, Cornel Dincu este arestat preventiv pentru 30 de zile, în dosarul incendiului de la Ferma Dacilor. Patronul pensiunii a făcut cerere să fie fie lăsat în arest la domiciliu, motivând că vrea să fie alături de familie, după ce și-a pierdut unul dintre copii în incendiu.

ADVERTISEMENT
Tags: