Fotbal intern

Cornel Dinu, comentariu savuros despre cazul Coman: “Este victima educației!”

22.02.2021 | 22:59
Cornel Dinu comentariu savuros despre cazul Coman Este victima educatiei
Cornel Dinu, comentariu savuros despre cazul Coman: "Este victima educației!". Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a vorbit despre Florinel Coman și de faptul că „perla” FCSB-ului a fost prins conducând fără carnet cu o viteză excesivă și spune despre el că este o victimă a educației, mai ales cea a clubului la care evoluează.

Cornel Dinu a vorbit și despre situația de la Dinamo, inclusiv despre regretul fanilor „câinilor” în privința lui Adam Nemec, care s-a accidentat la finalul partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Totodată, „procurorul” a vorbit despre Magaye Gueye, pe care nu îl consideră de nivelul lui Dinamo, dar nici Mattia Montini, fostul atacant din „Ștefan cel Mare”, nu a scăpat de critici. Nu în ultimul rând, „Mister” a continuat și cu o critică adresată lui Alexandru Buziuc, atacantul adus de FCSB în vară de la Academica Clinceni.

Cornel Dinu a comentat cazul Florinel Coman

Cornel Dinu a vorbit despre Florinel Coman și scandalul iscat după ce fotbalistul FCSB-ului a fost prins circulând cu o viteză excesivă pe autostradă: „Totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată această licitare fictivă să le fi și luat mințile jucătorilor. Coman e și o victimă a societății în care trăim.

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi vine să cred că e prima dată când i s-a întâmplat lui Coman să conducă fără carnet, chiar și cu el luat cine știe de pe unde de prin Ucraina”.

„El a mai venit de foarte multe ori la cantonamentul din Berceni cu mașina. După părerea mea, el e o victimă a educației care e acolo”, a mai spus Cornel Dinu la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Florinel Coman pe 10 aprilie

Cornel Dinu, ironic cu atacanții de la Dinamo

Cornel Dinu a vorbit despre atacanții lui Dinamo și a dat de pământ cu Adam Nemec, Magaye Gueye, dar și cu Mattia Montini, actualul atacant al Astrei Giurgiu. Totul a pornit de la o caracterizare a lui Alexandru Buziuc, atacantul FCSB-ului :

„Noi spunem demult că Miron și cu Cristea nu sunt de nivelul echipei. Șut în marea majoritate a situaților este șut. Nu înțeleg cum poți să îl aduci pe Buziuc. Îmi aduc aminte de el la Gaz Metan, unde s-a descurcat cât de cât.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg cum l-au adus, face parte din categoria interesantă de atacanți care nu ajung la poartă, cam cum e și Gueye ăsta de la Dinamo, nici de el nu înțeleg ce caută acolo. Poate o fi fost o decizie luată la deochi acolo la FCSB”.

„Dacă s-a ajuns în istoria lui Dinamo să-l regreți pe Nemec, mă deprimă. Și-mi mai aduc aminte și de Montini, care e aproape de Nemec, care a rupt gura târgului după ce a marcat din niște meleuri”, a mai spus „Mister” pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT