Sport

Mesajul trimis de Elias Charalambous lui Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB. “Vreau să-i mulțumesc șefului”. Ce spune de prelungirea contractului

Elias Charalambous a vorbit despre titlul câștigat de FCSB. Cipriotul a ținut să îî mulțumeasă lui Gigi Becali. Antrenorul a lămurit situația lui Florinel Coman
04.05.2024 | 17:41
Mesajul trimis de Elias Charalambous lui Gigi Becali dupa titlul castigat de FCSB Vreau sai multumesc sefului Ce spune de prelungirea contractului
Ce i-a transmis Elias Charalambous lui Becali după ce a câștigat titlul? Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

FCSB este noua campioană a României. Echipa lui Gigi Becali a reușit să câștige primul titlu după 9 ani, iar roș-albaștrii au sărbătorit în mare stil.

Charalambous, mesaj pentru Gigi Becali

Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii este neînvinsă în playoff-ul Superligii după 7 etape. FCSB va juca luni seara primul meci în calitate de campioană a României. Roș-albaștrii vor face deplasarea în Oltenia unde vor da piept cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu echipa din Bănie, antrenorul echipei, Elias Charalambous, a vorbit despre titlul câștigat de FCSB. Cipriotul a ținut să-și laude jucătorii, dar și pe oamenii din staff-ul echipei. Acesta a declarat:

“Avem mulți oameni care nu s-au văzut, dar vreau să le mulțumesc. Nu s-au arătat, dar fără ei sunt sigur că nu eram unde suntem. Bucătarul, preparatorii fizici și restul. Vreau să le mulțumesc din suflet. MM, Mache, președintele Argăseală, doamnele de la birou, toată lumea trebuie felicitată”.

ADVERTISEMENT

“Este foarte important pentru noi să facem fericită această persoană”

Charalambus nu a uitat de patronul echipei, Gigi Becali. Acesta a apreciat dorința sa de a investi necondiționat în echipă. Cipriotul a transmis că încă nu a început negocierile pentru un nou contract.

“Vreau să-i mulțumesc și șefului, domnului Becali. Orice i-am cerut, mereu ne-a oferit imediat. Gigi Becali a fost fericit. Este patronul, este cel care investește în această echipă și ne-a arătat cât de fericit este. Este foarte important pentru noi să facem fericită această persoană care face totul pentru noi. Încă nu am vorbit despre viitorul meu. Sunt încă fericit”, a explicat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Joacă Florinel Coman cu Universitatea Craiova?

Antrenorul a vorbit și despre situația vedetei echipei, Florinel Coman. Atacantul roș-albaștrilor a ieșit accidentat în partida cu Sepsi, încheiată 2-2. Coman a ratat meciul cu Farul în care FCSB a câștigat matematic titlul. Charalambous a precizat că Florinel Coman va face deplasarea la Craiova, însă sunt șanse mici ca acesta să fie titular.

“Florinel Coman a făcut doar un antrenament cu noi. El va fi cu noi mâine (n.r. la plecarea în Craiova), dar vom vedea. Nu vrem să riscăm”, a precizat Elias Charalambous înainte de Universitatea Craiova – FCSB.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și FCSB se vor întâlni în a 8-a etapă a playoff-ului Superligii. Pentru echipa lui Becali, meciul nu are o miză foarte mare, însă fotbaliștii își doresc cu siguranță să rămână neînvinși. Oltenii, în schimb, au nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde...
Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul...
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Fenomene meteo care au devastat Europa ajung în România. Este alertă totală la...
Fenomene meteo care au devastat Europa ajung în România. Este alertă totală la nivel național
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii