Fotbal intern

Cornel Dinu îl vrea pe Mircea Lucescu la Dinamo: ”Hai, mă, să salvăm clubul”

31.10.2019 | 12:30
Cornel Dinu il vrea pe Mircea Lucescu la Dinamo Hai ma sa salvam clubul
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cornel Dinu îl vrea pe fostul său coleg Mircea Lucescu la Dinamo București, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde pachetul majoritar al clubului pentru 1 leu. Cele două legende ale clubului din Ștefan cel Mare au avut mai multe contre de-alungul timpului, dar în ultima perioadă relațiile dintre ei s-au mai îmbunătățit.

Cornel Dinu îl vrea pe Mircea Lucescu la Dinamo: ”Poate să fie și antrenor și ce vrea el”

”Am vorbit și cu Lucescu, i-am zis: ‘Hai, mă, să salvăm Dinamo!’ Eu sunt bătrân, ce să conduc eu? I-am spus lui să vină, poate să fie și antrenor și ce vrea el, dar să vină alături de echipă, să o salvăm”, a spus Cornel Dinu despre o revenire a lui Mircea Lucescu la Dinamo București, după ce fostul selecționer al naționalei Turciei a declarat pentru FANATIK ar putea să se implice la club.

ADVERTISEMENT

”Iar chestia cu Copos, e o glumă a domnului Badea, așa spune dânsul că George Copos e de fapt un mare dinamovist… Eu pot să fiu consilier la Dinamo, sunt bătrân, mă doare umărul, îmi mai păcăne inima, dar pot să consiliez pe probleme de fotbal”, a mai afirmat Cornel Dinu la Pro X.

Nicolae Badea vrea să-i aducă pe Copos și Lucescu la Dinamo

Într-un interviu acordat FANATIK, Nicolae Badea în care a anunțat că, în cazul în care se va întoarce la Dinamo București, doreşte să aducă alte două nume grele ale fotbalului nostru alături de el, George Copos şi Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde pachetul majoritar al clubului Dinamo cu 1 leu, plus o garanție de 500.000 de euro, iar primul care s-a înscris pentru cumpărarea ”câinilor” este omul de afaceri Viorel Cataramă, candidatul din partea Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale din 2019.

Tags: