Fotbal international

Cosmin Contra se ia de ultrași: “E cam târziu să facem apel la fani. Probabil nu au vrut să aibă respect pentru minutul de reculegere”

07.09.2019 | 14:29
Cosmin Contra se ia de ultrasi E cam tarziu sa facem apel la fani Probabil nu au vrut sa aiba respect pentru minutul de reculegere

Cosmin Contra s-a luat de fanii care au provocat incidente pe Arena Națională la meciul cu Spania. Selecționerul consideră că ultrașii care au scandat în timpul minutului de reculegere nu au vrut să îl respecte pe Luis Enrique și spune că un nou apel la adresa fanilor care să nu mai provoace incidente este tardiv. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,54 este cota pentru “peste 2,5 goluri” la Franţa – Albania. Vezi toate cotele AICI

Cosmin Contra se iau de ultrași: “Au continuat să scandeze, probabil nu voiau să aibă respect”

Selecționerul spune că ar fi aproape imposibil ca România să câștige atât împotriva Norvegiei, cât și a Suediei fără spectatori:  “La momentul de reculegere nu te poți simți bine când cineva fluieră. Se poate întâmpla oricui, în viață se pot întâmpla multe alte lucruri, altele decât să te superi pe un rezultat negativ.

Până și-au dat seamă că există minutul de reculegere, au continuat să scandeze, dar am văzut că nu s-au oprit. Nu au vrut să aibă respect probabil pentru minutul de reculegere și persoana pentru care a avut minutul de reculegere. 

E cam târziu să avem un apel pentru fani. Am făcut înainte de meciul cu Spania, dar riscăm să jucăm fără spectatori niște meciuri care ne pot duce la Euro. Să câștigăm acasă fără fani și cu Norvegia și cu Spania ar fi foarte greu”, a spus Contra.

Cosmin Contra se iau de ultrași: "E cam târziu să facem apel la fani. Probabil nu au vrut să aibă respect pentru minutul de reculegere"
Cosmin Contra se iau de ultrași: “E cam târziu să facem apel la fani. Probabil nu au vrut să aibă respect pentru minutul de reculegere” FOTO: Cosmin Contra la conferinta de presa a Romaniei de dinaintea meciului cu Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurata pe Arena Nationala din Bucuresti

România va juca duminică la Ploiești împotriva Maltei, de la ora 19:00. “Tricolorii” sunt pe locul patru în grupă şi trebuie să câştige următoarele patru meciuri cu: Malta, Norvegia, Feroe şi Suedia pentru a spera să prindă locul doi.