Fotbal international

Cosmin Moți a fost la un pas de bătaie după victoria din derby-ul Bulgariei. Video

20.08.2018 | 13:23
Cosmin Moti a fost la un pas de bataie dupa victoria din derbyul Bulgariei Video

Cosmin Moți a fost la un pas de bătaie după victoria din derby-ul Bulgariei. Ludogoreț Razgrad, echipă la care mai joacă și atacantul român Claudiu Keșeru, a învins CSKA Sofia cu scorul de 1-0 în etapa a 5-a din campionatul Bulgariei și a urcat pe locul 3 în clasament. Fundașul român a avut un schimb dur de replici cu un adversar la finalul partidei, cei doi fiind liniștiți de intervenția colegilor și a oficialilor. Moți și Keșeru vor juca în play-off-ul Europa League cu Ludogoreț, acolo unde o vor întâlni pe Torpedo Kutaisi.

Meciul dintre Ludogoreț Razgrad și CSKA Sofia a fost unul extrem de tensionat. Maurides, atacantul brazilian de 24 de ani al oaspeților, a avut mai multe dueluri cu fundașul Cosmin Moți pe parcursul partidei, iar nervii au fost întinși la maximum. Spiritele s-au încins la finalul partidei, când sud-americanul a sărit la jucătorul român pentru a-i cere explicații într-un mod agresiv. Moți i-a răspuns, ceea ce l-a enervat și mai tare pe brazilian, care a fost calmat cu greu de colegi să nu sară la bătaie.

Fundașul român a fost luat repede de către coechipieri și îndepărtat de jucătorul advers, în timp ce acesta încerca să scape de colegii săi și să ajungă din nou lângă Cosmin Moți. În cele din urmă a fost nevoie de intervenția a opt jucători pentru ca cei doi să poată fi despărțiți. După ce conflictul a fost aplanat, cei doi jucători au plecat la vestiare alături de coechipieri. Moți a fost integralist în derby-ul Bulgariei și a fost sancționat cu un cartonaș galben în minutul 40 al întâlnirii. Și Claudiu Keșeru a fost titular, fiind înlocuit în minutul 76 cu Lukoki. Wanderson a marcat singurul gol al partidei în minutul 21.

Cosmin Moți a fost la un pas de bătaie după victoria din derby-ul Bulgariei

Victoria obținută pe teren propriu cu scorul de 1-0 în fața celor de la CSKA Sofia a urcat-o pe Ludogoreț până pe locul 3 în campionat, cu 10 puncte. CSKA Sofia a căzut pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce pe prima poziție se află Levski Sofia, cu 13 puncte. În partida Ludogoreț Razgrad – CSKA Sofia, la gazde au jucat: Broun – Cicinho, Moți, Nedyalkov, Natanael – Dyakov, Campanharo – Wanderson, Marcelinho, Vura – Keșeru. Rezerve: Bakalov, Paulo, Goralski, Lukoki, Naumov, Panov, Terziev. De partea cealaltă, CSKA Sofia s-a bazat pe: Cerniauskas – Sekulic, Pereira, Bodurov, Lyaskov – Bikel, Malinov – Despodov, Pinto, Rodrigues – Roque Junior. Rezerve: Antov, Atanasov, Evandro, Dyulgerov, Gyasi, Manolev, Stipica.

Moți și Keșeru s-au calificat cu Ludogoreț în play-off-ul Europa League

Cosmin Moți și Claudiu Keșeru vor juca în play-off-ul Europa League cu Ludogoreț Razgrad, acolo unde o vor întâlni pe Torpedo Kutaisi. Bulgarii au remizat cu Zrinjski, scor 1-1. În tur a fost 1-0. Cei doi români au marcat golurile bulgarilor în dubla manșă cu Zrinjski. Comsin Moți a marcat în meciul tur. Fundașul român a început titular ca și Claudiu Keșeru și a înscris cu o lovitură de cap după un corner. În retur, Claudiu Keșeru a marcat pentru Ludogoreț Razgrad în minutul 24 al partidei jucate în deplasare cu Zrinjski.